Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prywatny Serwer World of Tanks

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Ostatnio słyszałem że powstał rosyjski prywatny serwer wota ;d Nie wiem za bardzo o nim lecz Exp kasa zwiększone o 500% czyli czołgi kosztują 10x więcej. dostaje się 50 mln na bitwę, oraz 50 mln expa na bitwę. gold dostępny za 300mln czyli 25k golda za 300mln kasy :O. Maus, I inne czołgi typu X tier kosztują 8000mln kasy. Jeżeli słyszeliście o tym to się wypisujcie.

Opublikowano

Jak narazie jeszcze tego nie pobierałem, Boję się czy to jakiś keylogger . Ruski zawsze mają co wymyślić "Słyszałem" czyli nie do końca byłem na stronie , filmiku , i nie pobierałem, Gdy kolega dowie się więcej o stronie itp to powiem, Jak narazie to "Start" Priva serwera.

A co Flap chciało by się zagrać? :D

Opublikowano

Wg mnie też to jest bardzo mało prawdopodobne....chyba ,że jacyś hakerzy zajumali pliki do utworzenia serva. Hmmm...ale to raczej niemożliwe bo prędzej czy później poszli bym z tym na policje. Z drugiej strony Ruski to sama mafia to nie wiadomo co mogą kombinowac..hehe :D

P.S Nie radziłbym pobierać ,na bank jakiś keylogger lub inny syf.

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

Lol a czemu niby 500% i koszty tanków też zwiększone ? Powinno być tak że kasa tylko 500% ale cena ich nie... Serwer może być ciekawy... A każdy będzie mógł na nim grać czy tylko gracze z IP ruskim ?

Opublikowano

Śmierdzi mi to mafia ....

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Taki serwer nie powstanie przy najbliższych 8 latach na pewno więc nie słuchaj kolegi i nie pobieraj nic

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

up. "skąd" po co spamujesz :)) , oczxywiste że nigdy ma i nie będzie wot puki co odkupuje a nie sprzedaje więc gra idzie w dobrym kierunku.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

To nie jest jakiś Metin żeby były privy O_o

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Testowa już była xD!!!

Znam fajny serwr metina :D Xenoxmt2 jak co pisice znam iwecej

Opublikowano

Testowa już była xD!!!

Znam fajny serwr metina :D Xenoxmt2 jak co pisice znam iwecej

może byś nie pisał o tej grze w dziale o wocie ? ta gra była fajna kilka lat temu ;) teraz są lepsze

a co servera prywatnego to takie coś nie powstanie ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, nie da rady. No chyba, że Chińczyki się tym zajmą, to jestem w stanie uwierzyć...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Kolejne info.. Trochę rusek usunął ilości zdobywanych pieniędzy i golda. Oraz zmniejszył kasę na tanki, Dodał jedynie 4 czołgi. Tiery II - X nie są jeszcze dodane. Obecna wersja gry 0.0.1, W grze jest MS-1, T1, Leichttraktor, FT-17.. Oznajmił również że jeżeli będzie się mieć np T1 to będą tylko te czołgi z drzewka amerykańskiego . Np Weźmy Flapa który np będzie mieć FT-17, I gdy dojdą / doda te czołgi II Poziomu lekkie on będzie mógł jedynie kupić z drzewka francuskiego ;d. Nie stety nie podam strony ponieważ jeszcze kolega nie podał linku, Lecz dostał info od "jakiegoś "ruska. A więc gra będzie ważyła m.in. 50mb. nic innego jeżeli są tylko 4 czołgi . Ah No tak kasa, exp zwiększone 100 % na bitwę 100k, Exp 10k, A golda jeszcze nie opracował. Także myślę że Priv Będzie za kilka dni / miesięcy.

Opublikowano

Kolejne info.. Trochę rusek usunął ilości zdobywanych pieniędzy i golda. Oraz zmniejszył kasę na tanki, Dodał jedynie 4 czołgi. Tiery II - X nie są jeszcze dodane. Obecna wersja gry 0.0.1, W grze jest MS-1, T1, Leichttraktor, FT-17.. Oznajmił również że jeżeli będzie się mieć np T1 to będą tylko te czołgi z drzewka amerykańskiego . Np Weźmy Flapa który np będzie mieć FT-17, I gdy dojdą / doda te czołgi II Poziomu lekkie on będzie mógł jedynie kupić z drzewka francuskiego ;d. Nie stety nie podam strony ponieważ jeszcze kolega nie podał linku, Lecz dostał info od "jakiegoś "ruska. A więc gra będzie ważyła m.in. 50mb. nic innego jeżeli są tylko 4 czołgi . Ah No tak kasa, exp zwiększone 100 % na bitwę 100k, Exp 10k, A golda jeszcze nie opracował. Także myślę że Priv Będzie za kilka dni / miesięcy.

I wtedy galopowałem na moim złotym jednorożcu przeciwko chordom zmutowanych mielonek wołając dalej mój różowy rumak dalej !

A rejestracja ?

Skąd ma pliki na serwer ?

Według mnie to jeden wielki kit .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...