make me kebab Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć, przedstawiam Wam nowy interface znaleziony na konkurencyjnym forum. Download: http://www32.zippyshare.com/v/6177138/file.html Skan:0/41https://www.virustotal.com/file/2a5d451b8be32bc4a8f531b2648ca341ac70aa4bfca6cc3cd85b998f70529793/analysis/1349106804/ Źródło:xxxDziękuję za uwagę. Jeśli się przyda postaw Like. Bez zbędnych postów, że to nie mój wygląd tylko ja "umiem" zrzynać z innego forum - od razu raport. Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nawet fajny interface leci lajk Co do głupich komentarzy że wstawiasz coś z innego forum nie przejmuj się jest tu dużo osób które wypowiadają się w tematach twoich a sami korzystają z Epvp.. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nawet fajny interface leci lajk Co do głupich komentarzy że wstawiasz coś z innego forum nie przejmuj się jest tu dużo osób które wypowiadają się w tematach twoich a sami korzystają z Epvp.. Boże widzisz i nie grzmisz. @Interface fajny, dodaj, że do jego działania potrzebne są od intera by Sora =) ... i tak umiesz zrzynać tylko z konkurencyjnego forum Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 eh. Mnie potrafisz odrazu "Zjechać" jak wezmę stronke czy coś z Epvp... Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nismo skończ pisać te swoje denne komentarze. Ps: Leci zgłoszonko za multikonto w moim temacie ;> Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 eh. Mnie potrafisz odrazu "Zjechać" jak wezmę stronke czy coś z Epvp... Skoro twierdzisz, że potrafię Cię zjechać, to mnie też zjedź. Bez dziecinady. Zrobiłam ten temat po to, aby mieć już te 0 na 100. Od teraz zacznę robić porządne poradniki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
logut1234 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobre ;x Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Skoro twierdzisz, że potrafię Cię zjechać, to mnie też zjedź. Bez dziecinady. Zrobiłam ten temat po to, aby mieć już te 0 na 100. Od teraz zacznę robić porządne poradniki. Pozdrawiam. NIe dzięki... Nie jestem taki jak ty... Pozatym nie chce dostać "%" Bo za to pewnie bym dostał Odnośnik do komentarza
z4z0l Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A sprawdziłaś czy działa ? xD umarł Odnośnik do komentarza
Mondes Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 rzal, bo z epvpe Wpisy MSM. Odnośnik do komentarza
ZnowuJa Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Skoro twierdzisz, że potrafię Cię zjechać, to mnie też zjedź. Bez dziecinady. Zrobiłam ten temat po to, aby mieć już te 0 na 100. Od teraz zacznę robić porządne poradniki. Pozdrawiam. Z tymi porządnymi poradnikami to już naprawdę dojebałaś @topic Według mnie denny intercace z epvp. Dodatkowo kojarzy mi się z tą dziwną grą "minecraft". By Sora jest lepszy, ale o gustach się nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza
Even^^ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Do wszystkich którzy będą to chcieli wgrywać: Interface bez odpowiednich przeróbek (podanych na konk. forum) będzie wyglądał paskudnie Odnośnik do komentarza
damomo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Skoro twierdzisz, że potrafię Cię zjechać, to mnie też zjedź. Bez dziecinady. Zrobiłam ten temat po to, aby mieć już te 0 na 100. Od teraz zacznę robić porządne poradniki. Pozdrawiam. Znowu zaczniesz pisać poradniki, gdzie ktoś Ci napisał quest na bonusy do itemków bez item.remove() ? Geeeez. Do garów kurwa. Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 rzal, bo z epvpe Rozpierdalasz mnie ;> bo przeglądając Epvp znalazłem post w którym prosiłeś a nawet błagałeś wraz z Kwiatmixem o pomoc w sprawie petów. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
Mondes Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 rzal, bo z epvpe Rozpierdalasz mnie ;> bo przeglądając Epvp znalazłem post w którym prosiłeś a nawet błagałeś wraz z Kwiatmixem o pomoc w sprawie petów. gdzie niby ten post znalazłeś, którego nie ma, leć zakładać użytkownika o nicku Mondes na epvpę. rozpierdalasz mnie idź lepiej nowe unpejkery robić Wpisy MSM. Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 gdzie niby ten post znalazłeś, którego nie ma, leć zakładać użytkownika o nicku Mondes na epvpę. rozpierdalasz mnie idź lepiej nowe unpejkery robić Nie podoba Ci się co piszą? Spamują/obrażają? Użyj funkcji 'Zgłoś'. @Co do tematu to dodaj te fixy bo nie każdy potrafi niemiecki.. ;/ Odnośnik do komentarza
Civil Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No no . Fajny . Like Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nawet fajny interface leci lajk Co do głupich komentarzy że wstawiasz coś z innego forum nie przejmuj się jest tu dużo osób które wypowiadają się w tematach twoich a sami korzystają z Epvp.. A clienty działają dzięki wirusom... @Top DieKasia w metin2 = w chuj kopiowanych tematów z epvp nawet nie sprawdzonych. @Aw Design świetny z pewnością skorzystam, dzięki Ci, że wstawiłaś Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nismo skończ pisać te swoje denne komentarze. Ps: Leci zgłoszonko za multikonto w moim temacie ;> Weź spierdalaj. gdzie niby ten post znalazłeś, którego nie ma, leć zakładać użytkownika o nicku Mondes na epvpę. rozpierdalasz mnie idź lepiej nowe unpejkery robić Cicho, tam jest Twoich w chuj tematów Odnośnik do komentarza
Mondes Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Weź spierdalaj. Cicho, tam jest Twoich w chuj tematów dzięki za info Wpisy MSM. Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dzięki za info nie załapałeś trolla. Odnośnik do komentarza
Mondes Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie załapałeś trolla. no właśnie, że go złapałem siedzi w klatce Wpisy MSM. Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Bardzo fajny interface:) Odnośnik do komentarza
3rd4e Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Piękny, moim zdaniem. lajk leci za udostępnienie. Odnośnik do komentarza
Ellien Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nawet fajny interface Lecim + @Down kurde nie wiem a gdzie znajdze "ymir work" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.