dawidzior2 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemanko jakiś tydzień temu kolega miał server hamachi wiec pobrałem hamachi i tam wszystko zrobiłem ale minecraft mi nie działał to usunołem go i pobrałem(pirat) i tak samo z javą pobrałem zainstalowałem i mam coś takiego: error:Could not create Java Virtual Machine. error:A fatal exception has occured.Program will exit. PROSZĘ O POMOC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Możliwe że pobrałeś złą wersje javy, spróbuj jeszcze raz. Dodatkowo przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne pliki z komputera, ściągnij najnowsze sterowniki graficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidzior2 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a możesz podać linka do sterowników graficznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ludzie przeglądajcie forum zanim coś napiszecie. Proszę oto rozwiązanie http://www.mpcforum.pl/topic/735363-rozwiazanie-problemu-error-could-not-java-virtual-machine-error-a-fatal-exception-has-ocurred-program-will-exit/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.