Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie problemu Error Could not Java Virtual Machine . Error : A fatal exception has ocurred. Program will exit.

siewkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób się z tym boryka jak widzę i oto jest rozwiązanie:

Na początek otwieramy skrót do minecrafta PPM(Prawy Przycisk Myszy) i Właściwości następnie

Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m (działa w wartościach 640-820)tu to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

Teraz klikamy zastosuj lub ok , zamykamy i cieszymy się Działającym minecraftem

Opublikowano

Wyskakuje mi : Określona w polu obiekt docelowy nazwa "C:\Documents and Settings\Maciekk\Dane aplikacji\Minecraft.exe -J-Xms640m" jest nieprawidłowa . Upewnij się czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne. Co zrobić? ;/

Opublikowano

bo -J-Xms640m musi być za tym " -J-Xms640m

okk... tera mam już C:\Documents and Settings\Maciekk\Dane aplikacji\Minecraft.exe" -J-Xms640m i dalej nie działa , wyskakuje ten komunikat
Opublikowano

Wyskakuje mi : Określona w polu obiekt docelowy nazwa "C:\Documents and Settings\Maciekk\Dane aplikacji\Minecraft.exe -J-Xms640m" jest nieprawidłowa . Upewnij się czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne. Co zrobić? ;/

okk... tera mam już C:\Documents and Settings\Maciekk\Dane aplikacji\Minecraft.exe" -J-Xms640m i dalej nie działa , wyskakuje ten komunikat

A spróbuj wpisać coś takiego:

C:\Documents and Settings\Maciekk\Dane aplikacji\Minecraft.exe" -J-Xmx640m -Xms640m

Jak nie pomoże to skorzystaj z tego:

java -Xmx2048m -jar MinecraftLauncher.exe

Tylko zmień to na

java -Xmx640m -exe Minecraft.exe

Zapisz to jako .bat, włóż do folderu tam gdzie Minecraft.exe, zrób sobie skrót tego na pulpit i odpalaj przez to! Myślę, że pomogłem! Jak nie to będę dalej kombinował! ;)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...