Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sygnatura&tapeta miesiąca - październik

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem na razie nie ma co. Ja bym proponował konkurs, taki że w sygnaturze miesiąca nie bierze udziału zgłoszona w temacie sygnatura tylko z wszystkich zleceń z danego miesiąca zbieramy sygnatury i wybieramy ;-) Rozumiecie?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zgadzam się z Pexiakiem ^_^ powinna być określona tematyka, łatwiej by było określić wyniki i można by się już do czegoś odnieść. Co do nagród typu Gold/Blue to można zrobić tak że 2x wygrana pod rząd=Gold albo coś w tym rodzaju xD

Ale właśnie o to chodzi, że jeśli nie ma określonej tematyki, to bardziej zachęci się użytkowników do wykonywania prac. Dobrze że pierwszy raz jest bez określonej tematyki, bo np.

-Oo, jakiś nowy konkurs w FA, ciekawe na czym polega (...) Aha, czyli niby mam zrobić sygne o tematyce na której się w ogóle nie znam i o której nie mam zielonego pojęcia? Chyba ich pojebało... --- I w ten sposób userowi wejdzie w pamięć że była tam beznadziejna (dla niego) tematyka, i będzie podświadomie omijał konkurs, wiedząc, że nie będzie potrafił zrobić pracy na temat "widzi mi się moderatora"

A jeśli za pierwszym razem nie ma ustalonej tematyki, to userowi wejdzie w pamięć że skoro za pierwszym razem umiał zrobić sygne (bo w końcu nie było tematyki) to i tym razem mu się uda, mimo określonej tematyki.

Psychika, kluczem :) Mam nadzieje że napisałem to zrozumiale :D

Game Over

Opublikowano

IMO, też powinna być z góry narzucona tematyka co do projektów. Bo tak, to jest jeden wielki chaos, nie ma ładu ani składu w sygnaturach (są o wszystkim i o niczym zarazem), może to i dobrze a może nie. Nie mnie to przyjdzie oceniać ;) Ale, zrobiłem pracę i nie narzekam. Poczekamy na efekty. W sumie to podzielam zdanie Baksa.

Ps. Trzeba oddawać tylko jedną pracę czy można dorobić drugą ? ;)

Byłoby fajnie, gdyby to była tematyka świąteczna, bliżej świąt już.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zrobić konkurs = źle

Nie zrobić konkursu = źle

Mało nagród = źle

Za dużo nagród = źle

Wam sie nigdy nie dogodzi

Konkurs jest w porządku

Nagrody umiarkowane i tak ma być :)

Nawet jeśli nagrodami by były goldy i blue to,to nie jest za dużo,przypominam turnieje haxballa gdzie 1 osoba mogła wygrać nawet 3 plakietki to dopiero było za dużo.

To jest autorski konkurs Cristiano i on nadaje warunki.

Baks ja ci nie pasuje to mogłeś sam coś wymyślić jak byłeś modem.

Taka propozycja co do tematyki proponował bym dodać jakieś proste tematyki np: jesień,w grudniu święta,styczniu zima itp

Powodzenia z konkursem:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zrobić konkurs = źle

Nie zrobić konkursu = źle

Mało nagród = źle

Za dużo nagród = źle

Wam sie nigdy nie dogodzi

Konkurs jest w porządku

Nagrody umiarkowane i tak ma być :)

Nawet jeśli nagrodami by były goldy i blue to,to nie jest za dużo,przypominam turnieje haxballa gdzie 1 osoba mogła wygrać nawet 3 plakietki to dopiero było za dużo.

To jest autorski konkurs Cristiano i on nadaje warunki.

Baks ja ci nie pasuje to mogłeś sam coś wymyślić jak byłeś modem.

Taka propozycja co do tematyki proponował bym dodać jakieś proste tematyki np: jesień,w grudniu święta,styczniu zima itp

Powodzenia z konkursem:)

A wiesz dla czego piszesz, że nagrody są 'umiarkowane' ? Bo już posiadasz Golda i Blue. Dla niektórych użytkowników jest to jednak ta szansa na zdobycie tej plakietki. Ja tam bym jednak dał chociaż tego Blue za pierwsze miejsce. ;x

he?

Opublikowano

ja swoje plakietki wygrałem w konkursach które odbywają się co dłuższy okres czasu. może zrobię raz na 3 miesiące nagrode w postaci Golda/blue

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ale nie wszyscy mają informacje/pomysł na temat np. Metina, Minecrafta etc. Btw. za konkursy w MC, które chyba są co miesiąc (nie zaglądam tam) dostaje się Golda/Blue. Botanic dostał za to, że zrobił film 'Koko Koko Euro Spoko' co nie było dość trudne. :)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...