Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sygnatura&tapeta miesiąca - październik

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Totalna beznadzieja. Tematy nie wyglądają na robione przez grafików, czcionka o wielkości miliarda pikseli. Brak tematyki, ewentualnie materiałów - porażka... I mogę wiedzieć jak wygląda ocenianie prac? Bo niestety nie wydaje mi się, że moderatorzy FanArt mają wystarczające pojęcie nt. grafiki, żeby oceniać poważniejszy konkurs.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Baksiu, nie każdy tutaj jest pokroju super grafika i nawet MI brakuje dużo do takiego tytułu, a wydaje mi się, że jako jedyna bywalczyni w dziale FA, mam o tym największe pojęcie bo nawet kształcę się w tym kierunku. To jest ich sprawa jak udekorują temat, czy go w ogóle udekorują. Co do tematyki-musi być podana? Grafika to kreatywność, jeżeli nie ma narzuconego żadnego wątku, to tym lepiej, zwłaszcza na początek.

Co do głosowania, skoro nie podali jury, to myślę iż wybór najlepszej pracy będzie powierzony użytkownikom mpc poprzez głosowanie w ankiecie.

Opublikowano

Baksiu, nie każdy tutaj jest pokroju super grafika i nawet MI brakuje dużo do takiego tytułu, a wydaje mi się, że jako jedyna bywalczyni w dziale FA, mam o tym największe pojęcie bo nawet kształcę się w tym kierunku. To jest ich sprawa jak udekorują temat, czy go w ogóle udekorują. Co do tematyki-musi być podana? Grafika to kreatywność, jeżeli nie ma narzuconego żadnego wątku, to tym lepiej, zwłaszcza na początek.

Co do głosowania, skoro nie podali jury, to myślę iż wybór najlepszej pracy będzie powierzony użytkownikom mpc poprzez głosowanie w ankiecie.

Nie nazywam się super grafikiem, broń boże. To, jak udekorują temat znaczenie akurat ma, bo to ważne, czy coś przyciągnie wzrok przeciętnego usera, czy odrzuci go na wejściu. Nie ma narzuconego wątku? I ty to mówisz... sama zawsze chcesz mieć określoną tematyke, żeby było wiadomo co robić. Sprawy takie jak jury powinni podać, bo osobiście chętnie bym się z tym zapoznał.

Opublikowano

O co Ci chodzi baks ? Jeżeli tematyka jest dowolna to na początek powinno być więcej prac.

Co do głosowania to w osobnym temacie z ankietą zostaną wstawione prace

mg7k04q.jpg

Opublikowano

O co Ci chodzi baks ? Jeżeli tematyka jest dowolna to na początek powinno być więcej prac.

Co do głosowania to w osobnym temacie z ankietą zostaną wstawione prace

Takie rzeczy powinniście napisać od razu. Przebieg całego konkursu to ważna sprawa, szczególnie, jeśli to pierwszy raz.

Tematyka dowolna jest chyba najtrudniejszą tematyką imo. ;-)

Opublikowano

Nie potrzebnie sie czepiasz. To ich konkurs i niech organizują go jak chcą, czasu do końca terminu jest dużo, zawszse można coś dodac lub zmienić w regulaminie. Między innymi po to powstał ten temat, by rozwiązywać wszelkie niejasności.

Opublikowano

Nie potrzebnie sie czepiasz. To ich konkurs i niech organizują go jak chcą, czasu do końca terminu jest dużo, zawszse można coś dodac lub zmienić w regulaminie. Między innymi po to powstał ten temat, by rozwiązywać wszelkie niejasności.

Skoro temat ma prefix dyskusja, to mogę dyskutować, nieprawdaż?

Między innymi po to powstał ten temat, by rozwiązywać wszelkie niejasności.

No co ty nie powiesz.

Opublikowano

Niech sobie robią, jak chcą. Najważniejsze, że coś tutaj wreszcie ruszyło bo od powstania FA jedyną taka większa atrakcją było AT.

Btw: Do modków FA- Nie sądzicie, że dobrze by było stworzyć temat, tzw. Hall of fame, gdzie znajdowałyby się nicki osób, które wygrały takie comiesięczne konkursy?

Sądzę również, że o wiele lepszą nagrodą byłby zwykły Gold Member i żeby wyłaniano tylko jedną, najlepsza pracę. Jednym słowem, zamiast trzech miejsc, tylko jedno-pierwsze. W końcu konkurs ma na celu wyłonienie tylko jednej.

Opublikowano

Dobra, pytanie jakim programem mogę zrobić sobie sygnaturę lub Avatar pobawię się tym chce wrócić do czasów dzieciństwa :)

Opublikowano
Dobra, pytanie jakim programem mogę zrobić sobie sygnaturę lub Avatar pobawię się tym chce wrócić do czasów dzieciństwa

Sądzę, że nie ma tutaj ustalonych jasnych kryteriów, co do wyboru programu. Możesz użyć niekomercyjnego, jak np GIMP, lub komercyjnego, jak np Adobe Photoshop. Ważne, by praca nie była wykonana w Paincie.

Opublikowano

Dobra, spoko .

Dzięki za pomoc pobawię się tym jutro idę spać do roboty rano .. -,-

Like 2x.

Edit@

Jutro dam bo dziś już wykorzystałem limit :D

Opublikowano

Wredna, nie sądzisz że goldmember to za dużo ? rozumiem w konkursie rocznym ale w co miesięcznym to jak dla mnie za dużo

Ale nagroda typu Gold / Blue zachęcie osoby do robienia danej pracy.

he?

Opublikowano

Cristiano nie przesadzaj. Admin rozdawał goldy na święta każdemu co wysłał mu życzenia ;-) 12 goldów na miesiąc to nie dużo ;-) Ja myślę, że za wygranie konkursu rocznego powinien być Black :D

Co do konkursu dałem swoją pracę, ale pewnie i tak nie wygram ponieważ jestem amatorem i robię to dla zabawy. Jeżeli ktoś na prawdę chciałby wygrać golda napisze do zielska i od za drobną opłatą to zrobi i wygra cały konkurs pewnie ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ale nagroda typu Gold / Blue zachęcie osoby do robienia danej pracy.

Popieram w całość kolegę.
Opublikowano

12 goldów/blue na rok w jednym dziale to jak dla mnie za dużo

Ale czy 1 gold/blue na rok to nie za mało ? ;) Chyba każdy konkurs ma nagrodę w postaci jakiejś plakietki, więc czemu nie ?

he?

Opublikowano

I tak wszystkie prace są do chrzanu. <No oprócz pracy mojej dziefczyny i di dżeja>

Jak to już baks powiedział: Wypadałoby określić tematykę, a nie 'róbta co chceta'

Opublikowano

Według mnie też powinna być jasno określona tematyka, Większa rywalizacja by była i niejako utrudnienie. Można porównywać prace itd.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Zgadzam się z Pexiakiem ^_^ powinna być określona tematyka, łatwiej by było określić wyniki i można by się już do czegoś odnieść. Co do nagród typu Gold/Blue to można zrobić tak że 2x wygrana pod rząd=Gold albo coś w tym rodzaju xD

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

konkurs jest dobrze zrobiony

ale do nagrod to dobrze ze ich nie ma

12 goldow czy tam blue to za duzo jak na jeden dzial

i to jeszcze za sygnature pfff

mozna zrobic cos takiego jak sygnatura roku tam mozna walic goldami czy blue

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...