Krael:) Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, dzisiaj chciałbym otrzymać porady od was. Mianowicie chcę sobię założyć jakąś dobrą maskę i czapkę dla wojownika do PVE (Player Vs Mobs) Mam tego od groma.. maski x, nietoperze itd. Więc proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm , ja ogólnie polecam czape małpy i maske x bo to niekoniecznie tylko do pvp bo do pve też kryty są potrzebne , moje zdanie tak wygląda , pozdro ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GothRain Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Róg bawoła moim zdaniem (+do HP, ew. hipcio), maska taka fioletowa (na 75) ja ją mam i się całkiem sprawuje :P Sygnatura jest mojej roboty Chcesz podobną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Moim zdaniem "Maska X" jest najlepsza na wojownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiżeCyce Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 NA ALLEGRO KUPISZ MOJE TUTY KUKUWKA : JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA! http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/ Poka cyce bo wpie*dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @UP emm.. Jak mówiłem maska x + maska małpy (ostatecznie rogi bawoła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krael:) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.