RiQmen2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 witam szukam fajnego mmo do gry tylko nie takiego jak metin co sie szybko nudzi . Moją uwagę zwróciła własnie ta gra przez filmy na yt. Chciałbym jednak usłyszeć opinie graczy którzy coś o tym wiedzą ? czy gra jest fajna grafika fabułą itp dizękuje z góry za odpowiedzi i prosze o nie pisanie zjeb.ana bo po chu sie pytasz itp./.. tylko w miare Kulturka . i czy ta gra jest płatna i czy duuzo ludu w to gra bo to podstawa ;p 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDDioS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/725833-jakie-sa-wasze-wrazenia-z-gry/ zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zależy czy chodzi Ci o pierwszą część czy od drugą część. Ja gram aktualnie w drugą część. Jest mega. Dużo graczy, eventy na każdej mapie, dobra amtosfera, dobra grafika, dużo do robienia... musisz się po prostu wciągnąć, bo do 10lvl'a, dopiero uczysz się grać i jest ogólnie nudnawo. Guild Wars 2 kosztuje 160-190zł . Natomiast część pierwsza ok. 60zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiQmen2 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a to juz dziekuje nie gram .. za 60 zł to ja sobie spodnie wole kupić ;o alem gre za kase 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.