Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są wasze wrażenia z gry ?

Crasher001

Jakie są wasze wrażenia z gry ?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie odczucia po jakim? ju? czasie grania ?

• Gra jest super. Najlepsze MMORPG.
    • Przeci?tna. Spodziewa?em si? czego? lepszego, ale ostatecznie nie narzekam.
    • Totalne dno.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

;)

Zakładam taki temat, ponieważ może on pomóc innym w wyborze czy kupić tą grę.

Sam osobiście jej nie posiadam, bo zrezygnowałem na jakiś czas z zakupu.

Niektórzy mówią, że jednak tego "ŁoooŁ" brakuje.

No ale też są mega pozytywne oceny.

Sami zadecydujcie w ankiecie.

;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Grę kupiłem z tego względu, że kiedyś wręcz maniaczyłem w pierwszą odsłonę.

GW2 zapowiadało się mega, super, kozacko, pro i ogólnie malina, ale ostatecznie nie spełniło do końca moich oczekiwań.

Rozumiem, że ludzie będą teraz dostawać orgazmy za każdym razem, gdy wejdą w grę, ale to będzie tak jak z Diablo, przeminie.

Osobiście zaciekawił mnie system PvE oraz PvP, ale chciałbym, aby gra się jeszcze rozkręciła, z chęcią zobaczyłbym jakieś eventy inne, niż te zbiorowe, w których zbiera się kupa ludzi i nic nie widać.

Mimo to grze daję 9/10 :)

Opublikowano

Nie czekałem na grę jakoś zbytnio, sięgnąłem z powodu nadmiaru wolnego czasu i jestem zadowolony :). Świetna fabuła, olbrzymia mapa. Nic dodać, nic ująć - no, może poza nudnawym początkiem

9/10

Opublikowano

O ile sie nie myle najbardziej rozbudowana gra MMORPG jaka powstala , fajne ze nie trzeba expic glownie jak jest w WoWie , no ale gra nie jest zla , te eventy , sam mam zamiar kupic gre

ocena 8.5/10

­

Opublikowano

Grę kupiłem z powodu pierwszej części. Osobiście uważam że jest bardzo dobra, poza kilkoma rzeczami:

Na lokacjach 80~ bardzo dużo eventów jest zbugowanych, a są to mapy które na robieniu eventów polegają.

Max lvl nie jest żadnym problemem. Aktualnie można go wbić w jeden dzień.

Marna ilość map na pvp(4).

End game może nie zachwycić graczy WoW - max statystyki nie są jakimś szczególnym problemem. Jedynie wycraftowanie broni legendarnych może sprawić pewien problem, ale jest to tylko wygląd.

Poza tym gra jest bardzo grywalna, nie ma stania i bicia mobów w jednym miejscu aby później móc je bić w innym miejscu.

Story line jest ciekawy.

Z niektórych bosów wylewa się epickość.

Mnóstwo sposobów na ulepszanie swojej postaci (można np. osiągnąć 80lvl grając tylko na World vs World)

Według mnie, gra jest warta ceny.

Opublikowano

Gra jest super, gram w nią dzień w dzień, oczywiście bez noł lajfienia, ponieważ teraz doszła nauka :<

Mimo to najlepsze MMORPG w jakie grałem. 10/10

Opublikowano

Oj naczekałem się od jakichś 3 miesięcy na GW2 - od momentu w którym się dowiedziałem o tym epickim dziele. Świat jest przepiękny, storyline pochłania mnie całkowicie - questy nie są monotonne - coś ciekawszego niż idź, zabij, przynieś. Postacie są ciekawe - historie ras mega, nie wspominając o lokacjach głównych - w niektóry ciężko się połapać, lecz widok zapiera często dech w piersi ! Dla tej gry zbieram na nową grafikę, bo chcę to zobaczyć na maksymalnych ustawieniach graficznych (FullHD) Aktualnie niestety niskie/średnie ...Czekam na wszystkie dodatki ;p Gra się bardzo miło, a z gildią czas mija w zabójczym tempie.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano
Marna ilość map na pvp(4).

Niedługo mają dodać Guild vs Guild. Kto wie, co dodadzą w dodatkach do tej gry.

może poza nudnawym początkiem

Grając na beta testach nie mogłem się oderwać od tej gry. Żadem element gry na początku grania mnie nie nudził.

Grę jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Ja daję grze 10/10 pierwszy raz gdy ją zobaczyłem to powiedziałem "WOW" grafika piękna, system ulepszeń zróżnicowany, normalnie najlepsze MMoRpg !

Opublikowano

Grałem na becie przez 12 godzin bez przerwy bo mi się gra tak spodobała może ktoś mi powiedzieć ile się wbija taki 80 lv z wszystkimi questami,eventami wszyyyystko cała fabuła i czy na tym 80 lv jest co robić?

Opublikowano

Z tego co słyszę od gildijnych kolegów to 80lv zajął im ok 200-250h grania, ale to z chefem którego można było szybko lvlować, bo venderzy mieli za dużo itemów ;p

No chyba jest co robić, skoro ciągle grają - eventy robią, dungi, a na pvp można spędzić długie godziny :) Na WvWvW 80lv się przydaje i to bardzo także jest ok :)

Nie wiem czy mają 100% mapy, ale jakoś ten 80 wbili - jak wbijesz, a mapy nie masz w 100% to zapraszamy do zwiedzania świata - twój poziom jest obniżany do poziomu danej mapy :D

tak, żeby nie było za łatwo ;p Fabuła wciąga to prawda, a jak masz przed sobą wybór to jest masakra bo chcesz zrobić wszystko, a nie wybierać^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

No jak mi tak zleci 200 h grania na 1 postać to zrobie sobie te 5 postaci i będzi 1000 h + robienie pro eq itd. grałem sam nawet bez pomocy kogoś normalnie sobie pływałem i pod Lion's Arch odkryłem katakumby w których był klan szeptów z Guild Wars 1 czy jakoś tak :)

Opublikowano

Polecam :) Mam niewielki LvL ale.. Gra jest naprawde super jedyne co mnie martwi ze ukonczylem cala lokacje :P a mam dalej 14 lvl ;( takze ;d troszke lipa jest z tymi lvlami moglobysie expic troszeczke szybciej :) (wiem wiem sa tez inne mapy poczatkowe) ale :P nie mam zamiaru chodzic po lokacjacha

Opublikowano

Polecam :) Mam niewielki LvL ale.. Gra jest naprawde super jedyne co mnie martwi ze ukonczylem cala lokacje :P a mam dalej 14 lvl ;( takze ;d troszke lipa jest z tymi lvlami moglobysie expic troszeczke szybciej :) (wiem wiem sa tez inne mapy poczatkowe) ale :P nie mam zamiaru chodzic po lokacjacha

Właśnie na tym to polega, żeby expić jak najdłużej. Co fajnego jest w grze, w której wbijesz przez tydzień maksymalny poziom?

Opublikowano

Właśnie na tym to polega, żeby expić jak najdłużej. Co fajnego jest w grze, w której wbijesz przez tydzień maksymalny poziom?

Tak się składa że Guild Wars wbicie max lvl-a w tydzień to żaden problem, można i w 2 dni. Mi wbicie 80 zajęło około 70h z robieniem 100% kilku lokacji i grą PvP/WvW.

Opublikowano

W grę grałem Nawet fajna daje 8.0

Ta gra to nie najlepsze mmo.Najlepsze mmo To wow

Nie zaczynaj mi tutaj wojny każdy gra w to co lubi, a twój komentarz najlepsze mmo to wow byłby to dobry komentarz gdybyś dopisał "według mnie" , a co do gry opłaca się naprawdę ale to trzeba samemu zobaczyć.
Opublikowano

Guild Wars 2 oczarował mnie swoim światem. Mimo tego iż jestem fan-boy'em Warcrafta, muszę przyznać że ArenaNet odwaliło kawał dobrej roboty. Gra posiada SUPER świat, który magnetyzuje i wciąga na długie godziny od samego początku. Spora mapa, wiele questów, sporo do odkrycia i zrobienia...ta gra po prostu ma to coś. Nie kłóćmy się tu o to "że wow jest lepszy bo tak" tylko cieszmy się tym że możemy sobie pograć w naprawdę dobrą produkcję, która nie pojawia się na rynku tak często!

Opublikowano

A powie mi ktos co tam mozna robic na max lvl?

Czy sa rzeczy jak w wowie,

Profki,insty,bg,areny,auction hause

Czy cos z tego jest w gw2?

/link poza MPC

Opublikowano

Na max lvl podobno słyszałem że dostaje sie specjalne misje w których np trza przechodzić specjalne instancje zbieranie setów zbroii itp :)

Więc gra nie konczy sie na end gamie jak na GW1 :)

Niestety szkoda ze moj sprzet i brak funduszy nie udzwigwnie ta gre;/

Opublikowano

Najlepsza gra mmorpg te widoczki te animacje

Muzyka jest chyba z tego najlepsza

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Najlepsza gra mmorpg

Ta gra to Nie najlepsze mmorpg :)

///Może jakaś argumentacja? Temat nie jest do spamu, więc jak wyrażacie swoje opinie to je chociaż argumentujcie. Narazie tylko ostrzeżenie słowne

Zavetti

gta5in2014631x381.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...