Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wlamac sie na swego kompa jprdl...sory wkurzony jestem...

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będziesz na komputerze bez hasła weź wgraj na cd lub pendrive odzyskiwanie hasła czy jakoś tak (w windows 7 jest) i wtedy wkładasz pendrive i gotowe . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jezu 3h nie wystarczy? weź daj spokój potem jak zwalisz egzaminy i wyjdziesz na tak zwane "własne życie" będziesz żałował ze grałeś więcej niż te 3h na kompie gdy mogłeś się uczyć...

@topic:Zresetuj hasło i powiedz ze virus ci się wpierd*** i tyle najlepszy sposób mama się chyba nie zna na tyle na kompach ? albo spróbuj po prostu zgadnąć hasła np imię mamy męża lub ulubione pycie czy coś takiego

Opublikowano

jak masz te 3H na gre, to odpusc sobie raz i zrób tak: (sam zrobiłem podobnie, gdy brat sie na mnie wkurzył i założył hasło)

zrób nową partycję na dysku z poziomu systemu i resnij kompa. Włóż płytkę z Win 7 (lub XP, co masz, nawet linuxa możesz ;] ) do napędu i zainstaluj na tamtej partycji, wgraj sterowniki itp wszystko co potrzebne i już możesz grać z poziomu drugiego systemu. Mi tak na starszym kompie na XP SP2 się udało, nie wiem czy 7 nie będzie mieć "fochów" ale powinno być ok.

@@@@@@@@@@

Ale podzielam zdanie natana, za dużo grania i kiepsko się na tym wyjdzie, przekonałem się na tym sam, chociaż do człowieka czasem nie dociera i sam z własnej woli musi popełnić ten błąd, aby to zrozumiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...