Skocz do zawartości

jak wlamac sie na swego kompa jprdl...sory wkurzony jestem...

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje szybkiej pomocy!!! To tak nie mam dostepnego zadnego konta uzytkownika na kompie stacjonarnym oprucz laptopa, a mi chodzi o komp stacjonarny. Tak pewnie myslicie po co mi sie wlamywac na swego kompa? Juz mowie, to tak gralem 3h dzisjaj na kompie... Za to ze jest rok szkolny to matka mowi ze nie moge grac w weekend wiecej niz 3h..., bo mam egzaminy i wogole i ze nie dostane sie... Gralem troche dluzej, za to ze jutro nie ide do szkoly, a chata jest wolna pogralbym se ;), a na kompie stacjonarnym mam juz hasla do dwoch dostepnych kont, hasla zalozone oczywiscie przez matke... Moje pytanie jest jak je zlamac? Podkreslam nie mam zadnych dostepnych kont...(tylko wiadomo ten panel logowania windowsa gdzie haslo sie wpisuje...) Ktos umie? odwdziecze sie jak umiem...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

nie złamiesz bo nie masz takiej nawet możliwości , możesz usunąć całkowicie

programów i sposobów nie brak na google pod hasłem resetowanie hasła windows a i tematy dopiero co były na forum

@DOWN

moze by i złamał po kilku tygodniach albo dysponując superkomputerem ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

wkładasz płytę z Windowsem instalujesz go na jakimś dysku usuwasz stary system zakładasz swoje hasło i po problemie, lub wypierdol cały system wyczyść wszystko i hej da. Na co mi komp na którego nie mogę wejść? Zrób tak jak mówiłem, w wolnym czasie.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Jprdl, dziecko nie potrafisz bez przekleństw? Dobrze, miewam tak czasem. Ale nie rozpowiadam o tym całemu światu.

Przecież to widać uzależnione dziecko od gier komputerowych.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

brawo dla głupków co polecają w trybie awaryjnym sie logować, widocznie nigdy sami tego nie zrobili bo za każdym razem i tak NALEŻY podać hasło do konta administratora

ktoś w piątek czy sobotę w którymś z tematów podał sposób zalogowania się na konto bez hasła , poszukaj sobie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Przy włączaniu kompa: F8 > Tryb awaryjny

Jak już się odpali Windows, to: Win+R(uruchom) > wpisujesz "control userpasswords2" (bez "") i usuwasz zbędne hasło.

Ewentualnie zakładasz nowy profil.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Żałosne. Nie potrafisz przeżyć bez gier? Wziąłbyś się do nauki, a nie pierdolił farmazony. Szacunek do twojej matki że tak postąpiła. Może jak zaczniesz się uczyć, będzie coś więcej z Ciebie pożytku, a mama miala by powód do dumy ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Windows 7 czy XP ? Jak XP to podczas logowania naciśnij 2 razy kombinację ALT + CTRL + DELETE, teraz pokaże ci się okienko z 2 polami do wpisywania tekstu. U góry wpisz administrator a dół zostaw pusty ;)

Jak Windows 7 to robisz tak że na lapku wypalasz na płytę z tym programem "HIREN'S Boot CD" tak aby była bootowalna. Potem podczas włączania komputera w biosie wybierz rozruch z CD i włóż płytę z wypalonym programem. Teraz tylko zrestartuj kompa i wszystkie hasła znikną ^.^

1. Na lapku wypalasz płytę z programem "HIREN'S Boot CD" tak aby była bootowalna (jeśli nie masz płytki możesz także zrobić to z PenDriva).

2. W kompie ustawiasz rozruch systemu z płytki.

3. Wkładasz płytkę do kompa.

4. Reset Kompa.

5. Do każdego konta na kompie można wejść bez wpisywania hasła ;D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Jeśli masz dostęp do jakiegoś komputera z internetem i nagrywarką to ściagnij program Ophcrack. Nagrywasz obraz płyty na jakąs płytke i podczas włączania kompa wkladasz ją i po jakims czasie uruchomi Ci sie komputer w tak jakby drugim systemie. Co to znaczy? Znaczy to to, że program ten złamie Ci hasło i pokaże jakie, i do jakiego konta hasło jest :). Nie będziesz musiał resetować hasła i wgl. 0 przypału. Sam tak robiłem więc polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum jak wlamac sie na swego kompa jprdl...sory wkurzony jestem...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...