Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 vs League of Legends

JoJoY

150 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze twoim zdaniem ?

• DOTA 2
      49
    • League of Legends
      101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol super grafika co chwila nowe postacie widac ze sie cos dzieje polecam wszystkim graczom league of legends najlepsza gra moba

super grafika chyba Cie pojebało dziefczynko hahahah jebłem...

Lol ma zjebaną grafikę w pizdu.

logo1.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

super grafika chyba Cie pojebało dziefczynko hahahah jebłem...

Lol ma zjebaną grafikę w pizdu.

Jak czytam niektóre posty tego typu to mnie krew zalewa... To, że wy macie takie zdanie to nie znaczy, że każdy musi mieć takie samo. Jeden woli Dotę, drugi woli LoL'a i tyle. O gustach się nie dyskutuje.

Ja na razie leciałem na spectacor mode w docie, może i zbyt wcześnie oceniam ale wolę LoL'a. Grafika i mapy bardziej mi się podobają :) Głos na League of Legends :>

@Down normalnie się wypowiedział na temat gry. Co ty od niego chcesz? Mi też się podoba grafika w lol'u, mnie też już znienawidzisz? :)

Opublikowano

Nie mam jeszcze klucza do DOTY 2 więc nie grałem w nią jeszcze ale bardzo mi się podoba z filmików. Co do LoLa... grałem pół roku, strasznie wkurzali mnie OP championi, po prostu każda linia miała swojego ,,prosa'' którego nie sposób było rozwalić bez znacznej ilości ganków (np. Yorick na topie) albo Lee w jungli który był po prostu tak OP, że dziwię się, że jeszcze go ostro nie znerfili. Ostatecznie dobili mnie gracze. Flamerzy, afkerzy, feederzy i popierdoleńce które pushują i ich nie obchodzi że zostali milion razy zabici przez czteroosobowy gank, i nie można im nic powiedzieć. Co z tego, że Irelką osiągałem staty ~35/10/10 skoro i tak prawie zawsze przegrywałem przez takich właśnie ludzi. W LoLa przestałem grać i wątpię, żebym go niego jeszcze kiedyś wrócił. Może w Docie nie będzie takich dzieci, bo im nie wyjdzie 20 gier to się zniechęcą. LoL taki trudny nie jest, a dota słyszałem (i widziałem) że tak. No ale niektórych stać na wszystko. Mój głos idzie na Dote.

20lvl który nie wie co to counter pick czy elo hell ?

dota2 jest lepsza lecz uważam że to może ją zgubić

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Gralem w dote i teraz w lou . Sadze ze lol jest fajniejszy ; dd

nie gupku

Jak czytam niektóre posty tego typu to mnie krew zalewa... To, że wy macie takie zdanie to nie znaczy, że każdy musi mieć takie samo. Jeden woli Dotę, drugi woli LoL'a i tyle. O gustach się nie dyskutuje.

Ja na razie leciałem na spectacor mode w docie, może i zbyt wcześnie oceniam ale wolę LoL'a. Grafika i mapy bardziej mi się podobają :) Głos na League of Legends :>

@Down normalnie się wypowiedział na temat gry. Co ty od niego chcesz? Mi też się podoba grafika w lol'u, mnie też już znienawidzisz? :)

ty pojebany jestes chuju

Opublikowano

Moim zdaniem LoL jest lepszy niż dota2 dlaczego?

W docie masz odrazu wszystkie postacie odblokowane a w lolu żeby mieć wszystkie postacie odblokowane muuuuuusisz długo grać + co chwile są nowe aktualizacje nowe chempy/skiny .

Dlatego wolę lola niż dote ;3

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Jak dla mnie dota2 i lol rozwijają się równo czasem bywa tak że dota2 bierze z lola jakiś przykład i na odwrót :D nie jestem do końca przekonany do tych 2 gier która lepsza choć na dota2 jest mniej takich noobków co psują zabawę tak jak w lolu.

Opublikowano

dota 2.

+

- silnik source, gra jest piękna

- ten poziom trudności

- brak męczarni z kupnem postaci

- fajny shop xD.

- mało dzieci, po 4 grach mają drgawki, bo liczba dedów jest 20x wieksza niz killi

-

- interfejs :(

- niedługo f2p

- opanowanie postaci jest jak rzemiosło

- ruski

lol jest na 2 miejscu bo

+

- intuacyjny interfejs

- easy2play, hard2master

-/+ - cukierkowa grafika

-

- najgorszy balans postaci z wszystkich gier moba

- nieustonne patche z nowymi postaciami

- masa forgotten champions, które kiedyś były lekko dobre, ale po nerfach nie można nimi grać

- słabe postacie są osłabiane, mocne buffowane. Ci co grali w sezonie 1 wiedzą, np irelia. Była ok, poczym w każdym tygodniu dostawała po -40% dmg ze skilli albo +50%, bo była zbyt słaba po -40% itd..

Opublikowano

@Up

O ile ogarniałeś LoLa to dota po 1 grze ogarniasz ;x

@Topic

Remis.

Dla mnie w docie dużym + jest brak typowych dzieci. W lolu feederzy itd. płacz...

W docie ok. komuś nie wychodzi wygrali, ale nie ma puaczu.

Opublikowano

@Up

O ile ogarniałeś LoLa to dota po 1 grze ogarniasz ;x

@Topic

Remis.

Dla mnie w docie dużym + jest brak typowych dzieci. W lolu feederzy itd. płacz...

W docie ok. komuś nie wychodzi wygrali, ale nie ma puaczu.

W lola gram nie cale 2 lata

Dote ogarnialem ponad 100 gier ( i dopiero zaczynam ogarniac o co w tym chodzi , postacie skille rola )

Do tego dodam ze przed tym hon 80 godzin

a puacz i dzieci sa wszedzie i w kazdej grze

teraz duzo giftow bylo rozdanych doty i teraz tego placzu i dzieciakow jest cala masa.

GunzAlex.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybrałem lol'a ponieważ już długo w niego gram i nie chce mi się przechodzić na Dote 2 :)

Posiadam Dote 2 i gra wygląda całkiem ładnie i przyjemnie się w nią gra także polecam :P

Opublikowano

Obie gry są dobre.

Lol to klon doty, dota 2 to klon lola ( wg. moich kolegów )

Lol ma tą grywalność xD, a dota trudność ( po 100 grach nie jestem pewny czy ogarniam do końca jedną postać )

assassinscreedspotlight.jpg

Pomogłem ? daj like'a

Opublikowano

Głos na Dota 2 .

Balans postaci w LoLu to jest porażka i póki z tym nic nie zrobią to nie zagram .

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...