Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dead Space 2

Hyrok3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Od około 3 godzin borykam się z problemem w grze Dead Space 2. A więc, kiedy rozpoczyna się Chapter 10(czyli powrót na USG Ishimura) zaraz po przejściu I drzwi i następnych mamy: po lewej stronie drzwi, przez które dojdziemy do pokoju z Power Node'm i po prawej wejście w głąb USG Ishimura. A więc mój problem polega na tym, że obojętnie które drzwi kliknę aby się otworzyły, one nie chcą się otworzyć... Są tak jakby w trakcie otwierania ale nie chcą się otworzyć... Po kilku godzinach, skopiowałem save, i zrobiłem re-install. Po tym odpaliłem Dead Space 2 i załadowałem save. Zaraz po wejściu do gry, gra się scrashowała. Odpaliłem ponownie lecz tym razem nawet save nie chce się załadować... Zostawiłem komputer na ok. 30 minut, poczym wróciłem i dalej ładował się save z wielkim LOGO save station na środku ekranu... Próbowałem tak wiele razy i nic... Pomóżcie bo zależy mi na przejściu gierki do końca :)

Opublikowano

@UP

Pisze, że już robił reinstall.

Dużo osób boryka się z podobnymi problemami, ale znalazłem coś takiego, może pomoże:

Dead Space 2 ? Unable to Save Game (PC) Fix

It seems people are unable to save their progress using Save Stations. You go to save station as soon as you press E, it closes as if you pressed ESC to close it. Load the game back up and start it from the last point it actually let you save which may be the first save station way back in the beginning. Now much to your surprise every save station magically saves your progress.

Jak nie pomoże, to radzę napisać do supportu, oni powinni wiedzieć jak rozwiązać ten problem.

Opublikowano

Napisz do supporta bo szukałem w necie na ten temat i nic.. Napisz do nich że masz taki problem i że za grę zapłaciłeś legalnie wszystko i prosisz o pomoc.

Na 100% Ci pomogą , nie ma bata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...