Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mbot błąd

konfik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry przepraszam jak jest w złym dziale, ale mam problem, otóż gdy włączam mBotLoader wyskakuje mi oto taki błąd. Prosił bym bardzo o szybką pomoc.

post-431722-0-66575900-1348942095.jpg

graphic.png

Opublikowano

Napisz jaki masz rodzaj karty graficznej, możliwe że nie spełniasz wymagań sprzętowych tej gry. Możesz ewentualnie śrubować odpalić silka ze zgodnością XP, lub zainstaluj sterowniki do karty graficznej i DirectX ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Napisz jaki masz rodzaj karty graficznej, możliwe że nie spełniasz wymagań sprzętowych tej gry. Możesz ewentualnie śrubować odpalić silka ze zgodnością XP, lub zainstaluj sterowniki do karty graficznej i DirectX ^_^

Gra mi normalnie chodzi nie laguje, więc wymagania nic nie mają do tego. Próbowałem go odpalić na laptopie i wyskakuje inny błąd.

post-431722-0-22425000-1349270132.jpg

graphic.png

Opublikowano

4. Jak rozwiązać błąd : Cannot find 'MSVCP100.dll'. Please, re-install this application ?

~ Musisz pobrać i zainstalować Microsoft Visual C++ Redistrubutable package

Musisz zainstalować paczkę x86 jeżeli masz 64 bitowy system

z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/688058-faqmbot-112b-czyli-rozwiaz-swoj-problem/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Już problem rozwiązany, dzięki za wszystko. Pomógł mi kolega, wystarczyło wbisać w google MSVCP100.dll i pobrać ten plik oraz wrzucić do folderu z botem. :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...