Skocz do zawartości

[Pomoc] Avi <-> Rar

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak @2up mówi, ja miałem tak ze zdjęciem, zapisalem byle jaką końcówke, potem zminilem na jpg i działało, więc możesz spróbować

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Jeżeli ktoś zmienił jego typ, mniemam że dodał tylko końcówkę .rar, to popsuł plik, już tego nie przywrócisz :)

Raczej z tym nic nie zrobisz.

Idiota myślał, że spakuje plik zmieniając końcówkę :Do.O

PC: AMD Ryzen R5 2600 4.1GHz 1.3V /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 16GB G.SKILL Aegis 3000MHz CL16 /\ Palit RTX 2060 GamingProOC 6GB  /\ IRDM Pro GEN2 240GB+ 2x 1TB /\ Seasonic Focus 550W /\ SPC Gladius GD8 TG ARGB /\ IIyama x2483hsu-b1 "24" /\ Win10 Pro
Laptop: Lenovo Y580 i7 3630QM /\ GTX660M 1Ghz 2GB /\ 8GB 1600Mhz /\ GoodRAM IRDM Pro GEN2 240GB + 500GB HDD /\ Win10 Pro
Mobilne: Xiaomi Mi 9T 6/128 Black Snapdragon 730, Konsola: PS3 Super Slim CECH4004A 320GB
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth

Ustaw widoczność końcówek znanych nazw plików(Google), i zmień .rar na .avi. Może zadziała.

To ma rozszerzenie .avi, ale jest plikiem rar.

Otwórz może przez inny odtwarzacz np VLC Media Player.

Próbowałem.

Tak jak @2up mówi, ja miałem tak ze zdjęciem, zapisalem byle jaką końcówke, potem zminilem na jpg i działało, więc możesz spróbować

Robiłem.

Raczej z tym nic nie zrobisz.

Idiota myślał, że spakuje plik zmieniając końcówkę :Do.O

A wy mnie nie wkurwiajcie, hehe.;p

2009 - słyszysz mnie?

Spakuj to do winrara i w nazwie zmien koncówke z rar na avi jak nie zadziała to znaczy ze to nie film albo jest w innym formacie niż avi

Wpakowałem to w rara, jak otworzyłem, nazwa pliku to XXXXXX.rar, typ: WinRar, i o chuj tu chodzi? Ikonka jakby z avi.

Nie ogarniam, a to kurestwo pobierało mi się 6h.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pomoc] Avi <   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...