Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Havitus gm rozdajacy eq

fujasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze na chacie, cytuję: "Żeby nie było płaczu"

To wg mnie świadczy o oddaniu eq po cofce, a nie jakimś rozdawaniu eq... ;)

wysłać ci całą rozmowe z nim??

Opublikowano

Na serwerze jest navi + rozdawanie eq skilli P. Zycze powodzenia wszystkim ktorzy maja zamiar tam grac.

SS nie jest zadnym fake. Spaxor ma prawa komendy /i ktore wykorzystuje. Jak bedzie trzeba poleci wiecej ss, wszystko w swoim czasie.

Opublikowano

Na serwerze jest navi + rozdawanie eq skilli P. Zycze powodzenia wszystkim ktorzy maja zamiar tam grac.

SS nie jest zadnym fake. Spaxor ma prawa komendy /i ktore wykorzystuje. Jak bedzie trzeba poleci wiecej ss, wszystko w swoim czasie.

Haha.. Wyjdź. A jeżeli tak to proszę o wstawienie ssów :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Litości... wiesz w ogóle co to jest navi? ^.-

Rozdawanie eq i skilli na P <lol> nie skomentuję tego.

A co do SS to jest fake! Szept tak samo. Nigdy z nim nie rozmawiałem więc jak to może nie być fake? :)

#EDIT

Co do bana, to chyba normalne skoro rozsyłasz na forum nieprawdziwe ssy ?

A tak na marginesie, po ch*j to robisz? Będziesz coś z tego miał? Chcesz się pochwalić że umiesz używać painta? Nie umiesz grać na hardzie to chcesz go zniszczyć?

#EDIT2

Dlaczego ten temat nie jest jeszcze zamknięty?

Po wyjaśnieniu oskarżonego temat powinien być zamknięty.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Powiem tak serwer mnie rozwala dlaczego gdyż wczoraj około 22 byłem w m1 jinno bawiłem sie na wh(wall hack) obok Spaxor a on nic nie robił to po pierwsze.Po 2 obrażał graczy mówiąc ze jest trepem i ze ma to gdzieś czy tak powinnien zachować sie GM? hmm nie wróce juz tam pozdro dla DragoN dostała zmianki i eq :D mam nadzieje ze prawda wyjdzie na jaw i Spaxor odpowie za to ze zniszczył fajny serwer pozdrawiam !!!!!!!!

WinGodBody tak ten co sie bawił na wh

Powiem jeszcze tak że to pisze na szybko ale powiem tak że Spaxor pisał ze nie moze dac bana ani nic to powiem tak po ch** on jest gm na tym serwie ? jak on nic nie umi

:D

NIEAKTUALNE KONTO

Opublikowano

Powiem tak serwer mnie rozwala dlaczego gdyż wczoraj około 22 byłem w m1 jinno bawiłem sie na wh(wall hack) obok Spaxor a on nic nie robił to po pierwsze.Po 2 obrażał graczy mówiąc ze jest trepem i ze ma to gdzieś czy tak powinnien zachować sie GM? hmm nie wróce juz tam pozdro dla DragoN dostała zmianki i eq :D mam nadzieje ze prawda wyjdzie na jaw i Spaxor odpowie za to ze zniszczył fajny serwer pozdrawiam !!!!!!!!

WinGodBody tak ten co sie bawił na wh :D

Powiem Ci, że śmieszny jesteś..

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

He he jak to mówią tylko winny się tłumaczy^^ wiec nie mów tutaj że to fake ;p bo to czysta prawda

"Czysta prawda"

Powiedz mi, skąd niby to wiesz? Podaj mi chociaż 1 wiarygodny dowód, a nie jakiś ss z dupy wzięty.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Na każdym serwerze są jakieś przekręty takie uroki prywatnych serwerów.

Nie bd tutaj orzekał czy ss prawdziwe czy nie,bo już się przyzwyczaiłem do tego.

Ładna przeróbka :)

@edit

sprawdziłem logi i jakoś nic takiego nie zauważyłem

To jest chyba normalne że Administrator bd sie bronił

nawet jak taka sytuacja zaistniała to wiadomo że nie napiszesz "Tak dał mu itemka masz błąd"

bo lepiej wcisnąć formułkę z logami...

Nie wiem gdzie administracja miała oczy rekrutując takiego <...> do teamu widać po postach na forum jak się zachowuje według mnie nie powinien się znaleźć w teamie.

Takie jest moje zdanie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

#Marcuśny

Hmm.. nie powiem, bo może trochę "przegiąłem", no ale mam przez to zszarpane nerwy.

Mówisz, że wiadomo że będę się bronił. Oczywiście, zwłaszcza, że takowa sytuacja nie zaszła.

Co do wzięcia mnie do teamu.. oceniasz mnie tylko po tych postach, innymi słowy nie wiesz jaki jestem. Nie będę podważał Twojego zdania ponieważ jest wolność słowa i masz prawo wyrażać swoje zdanie na temat mojej osoby, lecz wolałbym abyś najpierw kogoś poznał a dopiero go oceniał.

Po raz kolejny powtarzam, że nikomu nic nie dałem. Szczerze mówiąc to mnie aż serce boli, ponieważ gra tutaj moich dwóch najlepszych przyjaciół (z realnego świata) i nawet im nic nie dałem, a co mowa jakiemuś BzaaK'owi..

PS: Od razu mówię, że jest to mój ostatni post w tym temacie, wierzcie lub nie, ja nikomu nic nie dałem.

by @Miyoshi

<3
  • 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...