fujasz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka na ss dokładnie widac że "Spaxor" rozdaje eq a tutaj link do ss: http://zapodaj.net/8fb631ebbba36.jpg.html ps Server nazywa się jajo ponieważ grałem na modzie i tak sobie go nazwałem Odnośnik do komentarza
Motocyklist@ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Hmmmmmm, bardzo ciekawe, serwer miał się wydawać fajny etc... No ale jak Młodszy bierze kogo chce, nie chce zaufanych osób tak wychodzi. Odnośnik do komentarza
Ha3py Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Beka Odnośnik do komentarza
cubaza47891374 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wydaje mi sie ze gm oddawal itemki stracone przez cofke Odnośnik do komentarza
fujasz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wydaje mi sie ze gm oddawal itemki stracone przez cofke to zle ci się wydaje bo żadnej cofki nie było^^ Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 to zle ci się wydaje bo żadnej cofki nie było^^ To tobie się źle wydaje, bo cofka była.. By Maxio! Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ale bony to naprawdę kozackie . Kolejny nie uczciwy serwer. Odnośnik do komentarza
fujasz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ale bony to naprawdę kozackie . Kolejny nie uczciwy serwer. hehe czy takie kozackie to nie wiem mogło by być jeszcze inta;P Odnośnik do komentarza
Espex Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 to straszna lipa bo serwer wygląda na fajny a team ostro nie ogarnięty Odnośnik do komentarza
Bradas Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 lol wy widzicie tego ssa? jajo mt2 pozdro.. to tak samo jak ja na swoim serwie zrobiłbym postać [GA]Młodszy i dał itemek komuś.. fuck logic ;3 ok graczy ci sami, ale GM po prostu oddał eq po cofce (sam straciłem fms) Odnośnik do komentarza
fujasz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie nie poprosu on mi ulepszył z +6 na +7 i dał mi go ... wiec nie po cofce Odnośnik do komentarza
cubaza47891374 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 daj dowod ze miales go +6 to uwierzymy to jest zwykle oddanie itema po cofce mi rowniez oddal stal +7 ktora stracilem Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 hehe czy takie kozackie to nie wiem mogło by być jeszcze inta;P Co prawda ciężko jest wykryć sarkazm w pisaniu, ale jednak w tamtych słowach powinieneś go wykryć :3. Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ładna przeróbka @edit sprawdziłem logi i jakoś nic takiego nie zauważyłem Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
WiPeKKK Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pierdzielenie. Płakałeś mu na pw. i zapewne byla tam cofka to oddał. wipek.pl Odnośnik do komentarza
profilus=) Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 taaaa. @Up Winny sie tlumaczy Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :)) Odnośnik do komentarza
Spaxor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 taaaa. @Up Winny sie tlumaczy Co tu się tłumaczyć? Po prostu fake! Do takiego czegoś nawet photoshopa nie trzeba... Nawet Rodimop sprawdził logi, i co? Wielkie nic! Także pozdro dla Pana? hmm... zapewne dla DZIECKA które myśli, że z paintem można osiągnąć wszystko. To tyle z mojej strony na ten temat. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spaxor, wierze ci ale mogę ss z logów nawet na PW? Bo nie wiem czy warto dalej czas tracić na tym serwerze, czy zostać i marnować czas na najlepszy serw . By Maxio! Odnośnik do komentarza
Spaxor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spaxor, wierze ci ale mogę ss z logów nawet na PW? Bo nie wiem czy warto dalej czas tracić na tym serwerze, czy zostać i marnować czas na najlepszy serw . Ja nie mam dostępu do bazy, także musiałbyś poprosić Rodiego czy coś. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Spaxor, wierze ci ale mogę ss z logów nawet na PW? Bo nie wiem czy warto dalej czas tracić na tym serwerze, czy zostać i marnować czas na najlepszy serw . Wiesz jak logi wyglądają? Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
WiFon Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Serwer fajny grałem. Ale Team nie ogarnięty :/ cóż taka jest rzeczywistość panie i panowie Odnośnik do komentarza
fujasz Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 hmm widzicie tych ludzi w tle,npc,gildie,loga gildi?? no to wybaczcie jeśli nadal uważacie że to photoshop/ fake lub coś innego a nie oddawał mi itemka po cofce poniewaz nie było w tym czasie żadnej cofki... a + mały dodatek po co by mnie banowali na forum skoro nie rozdawali niczego??:P ps. podobny temat wstawiłem na forum oto dowód że mam tam bana: tutaj link do ss: http://zapodaj.net/images/ebe0d4cbc3a8f.png Odnośnik do komentarza
profilus=) Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jesli to ps, to zrob tak samo z moim nickiem, pozdrawiam, ss moze zostac. Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :)) Odnośnik do komentarza
Deraxium Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oddawanie eq po cofce Kto nie uwierzy ten nie uwierzy a ten kto uwierzy to uwierzy. Po co się kłócić o to ? Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pisze na chacie, cytuję: "Żeby nie było płaczu" To wg mnie świadczy o oddaniu eq po cofce, a nie jakimś rozdawaniu eq... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.