Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix, Rengar secret passive.

mxj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i działa tak samo jak u rengara a co nie wyszło Ci ?

Pamiętaj że musicie mieć ten sam level i pasywka włancza się dopiero najwcześniej od 16 lvl

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Zilean i Volibear mają podobne tylko , że jak Voli zabije zileana to dostaje 2g więcej i mówi swoją kwestie ;d

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja i działa tak samo jak u rengara a co nie wyszło Ci ?

Pamiętaj że musicie mieć ten sam level i pasywka włancza się dopiero najwcześniej od 16 lvl

Grałem teraz kha'zixem i w przeciwnym teamie był rengar.Mieliśmy 16 lvl i nie było passywki dopiero po 5 minutach miałem 17 lvl a rengar 18lvl i sie włączyła.Zabił mnie i miał moją głowe ale gdybym ja go zabił to bym miał 4 evoulacje?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up tak i nie zawsze passywka sie pojawia lecz działa a więc wal go ile wlezie i ważna rzecz takie same lvl

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Dlaczego nie zawsze sie pojawia?

PS: miałem 17 lvl a on 18 i się pojawiła...

Od 13 stacków się pojawia.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...