Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix, Rengar secret passive.

mxj

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Odkryłem niedawno ukrytą pasywke obu tych postaci, jedyne co musisz zrobić to:

*Grać kha'zixem gdy w przeciwnym zespole jest rengar lub odwrotnie.

*Obaj musicie mieć minimum 16 poziom.

Wtedy pojawia się taka jakby "misja"

Jeżeli wtedy kha'zix zabije rengara mając 3 ulepszenia skilli dostanie 4!

Jeżeli rengar mając 14 stacków na naszyjniku zabije kha'zixa jego naszyjnik zmieni się w głowe kha'zixa i do końca gdy nie będzie mógł stracić ani 1 stacka.

.

Opublikowano

Serio? to by było zbyt zajebiste :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Zamiast robić coś pożytecznego (zmieniać wygląd jakichś postaci np. bo kilka tego potrzebuje) to siedzą i wymyślają useless pasywki, brawo

Opublikowano

@up Czyli zmienienie wyglądu postaci jest ważniejsze niż urozmaicanie gry?

Ja bym wolał zobaczyć nowego kassadina czy inną akutalnie średniowieczną z wyglądu postać zamiast nową useless pasywke, którą może na farcie zobacze po graniu pół roku jedną postacią 24/7. No, a nawet jeśli się trafi, że ją nabije to mi i tak zbyt wiele nie da (ta tutaj może nie jest taka tragiczna ale np. ta o -1 dmg leony w postacie z okularami rzeczywiście daje w chuj).

Opublikowano

Całkiem fajne, ja to bym chciał jakąś pasywke, żeby z mejaia nie spadały stacki ^^

Opublikowano

Jest to prawdą. Grając Kha'Zixem, patrze misja nad mapką. o.O, klikam i tam właśnie pisało coś podonego. (low angielski)

Mimo, pokombinowali, ale wyszło im to świetnie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tak. Był quest:D Się zjarałem. xD Niestety głupi błąd i straciłem tytuł największego łowcy. ;c

Opublikowano

Grałem z kolegą The Proving Ground 1 vs 1 i stackowaliśmy 18 lvl i Rengar 14 stacków i zabił mnie (kazika) i nic sie nie stało wtf?

@EDIT lool ogladałem na youtube filmiki z lola i trafiłem na kha zixa pentakill to było na boty w przeciwnym teamie nie było rengara.Kha zrobił pentakilla i dostał 4 ewoulacje WTF?!?!

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ludzie dajcie se spokoj nazekacie i tyle mająwyjść nowe mpay dla waszego "urozmaicenia" gry a że zrobili taką pasyfkę to zawsze cos postaći tak oddali wtedy kiedy mieli a więc bez różnicy czy byłaby ta pasyfka czynie

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Powinno byc cos takiego do Graves x TF Morgana x Kayle Darius x Draven

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Raczej nie odkryłeś tylko podaj źródło bo przetłumaczyć z innej strony też potrafię..

Poza tym zrobili to dlatego, że obydwoje to łowcy..

<>

Opublikowano

Dla mnie trochę bez sensu, bo dlaczego ma mieć taką pasywę tylko 2 bohaterów , jeżeli zrobili to dla dwóch, to powinna być też dla całej reszty, aby tylko przez to całej gry nie zepsuli 8S

Opublikowano

Powinni zrobic cos takiego z brandem i anivia np ze oboje maja na siebie 20%dmg wiecej, wtedy bardziej opłacało by sie skupic w teamfighcie na przeciwnym AP carry.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Ciekawe, tak czy siak riot idzie w dobrym kierunku.

Według mnie to doskonały pomysł, łączenie historii 2 postaci.

A tak żeby nie zakładać nowego tematu, kto jeszcze ma takie 'łączenie' ?

Wiem, że Nasus + Renekton, Kayle + Morgana i chyba Katarina + Cassiopeia ale kto jeszcze ?

@Down

Nie, dlaczego ? to nawet fajnie, że jest coś takiego, mogli by zrobić jakąś misje, jeżeli w jednym teamie są 3 ''cholerne ninje'' ( kennen, akali, shen)

Opublikowano

@Up

Nie uważasz, że przez to te dwie postacie są tak jakby "lepsze" przez to, że mają to misje? Moim zdaniem powinno być tak, że jak dodali to dla dwóch postaci to i powinno być dodane dla reszty albo w ogóle nie powinno się tych misji być -.- [To jest moje zdanie]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...