Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowego systemu oświetlenia nie będzie. Pojawi się w 1.5

NoLuckJustSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedzieliśmy się przed chwilą od Dinnerbone'a, że modyfikowanie, poprawianie nowego oświetlenia zajmuję za dużo czasu i pracownik Mojangu postanowił przełożyć zmiany na później i cofnąć to, co do tej pory zrobił, na rzecz ważniejszych poprawek do wersji 1.4. Do wymienionej wersji czeka nas jeszcze miesiąc, więc Mojang powinien zająć się wszystkimi bugami czy glitchami, czego gorąco im życzymy, natomiast z nowym oświetleniem najprawdopodobniej spotkamy się w snapshotach po 1.4.

Twitter:

www.twitter.com/Dinnerbone/status/251719813704069120

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ersan, spamujesz. W tym temacie piszę wyraźnie, że nowego systemu nie będzie, a w podanym przez ciebie piszę, że będzie.

@top

Mi się ten system podoba, więc nie widzę powodów dla których mieliby go zmieniać.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Wiem to mój błąd bo zrobiłem trochę złą nazwę tematu a nie mogłem edytować nazwy. Ale twój temat ma dokładnie taką samą treść [dopisałeś tylko twitera] i został wykonany później wyglądał z tego powodu jak kopia.

Więc pomyślałem że znowu stworzyłeś temat który już był stworzony prze zemnie.

PS; Włąśnie napisałeś 777 post

Opublikowano

Tak, ale poświęciłem czas, żeby znaleźć tego twittera, a Ty skopiowałeś i wrzuciłeś w spoilery. To nie musi być kopia, bo Twojego tematu nie było na 1 stronie, i go nie widziałem :) Kolejny raz się pytam - Jak znowu stworzyłem temat, który Ty już stworzyłes? : )

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up

Zgadzam się to nie jest kopia mimo że na nią wygląda.

Ostatnio o godzinie 09.16 stworzyłeś temat o SnapShot 12w39b.

A ja o godzinie 9.01 ten sam z większą ilością informacji.

Skończmy tą dyskusje bo się robi spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...