Nuggets^^ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 siema ostatnio kiedy w nocy zachcialo mi sie pic to wzialem NESTEA peach to sobie zrobilem lyka (ale korek byl otwarty) to poczulem jak bym cos przelykal patrze na dol picia a tu jakas mucha WTF ranem sie balem tam zobaczyc ale byly jakies slady... mialem na to wywalone to wyrzucilem do kosza i kiedy otworzylem kwas chlebowy to cos tam bylo WTF i ii i ii i jak wlalem do szklanki to tam bylo 5 groszy i ja tego nie ogarniam czy to jakas klatwa? prosze pomozcie lecz kiedy poszedlem do sklepu to zobaczylem dziwna muche przypominajaca ose ale ona zamiast latac to sie tak teleportowala ;/ czy te muchy przejma swiat? kurwa ja sie boje jeszcze podczas spania mi lataja nad glowa jak nietoperze -,- prosze pomozcie bo te muchy mnie przerazaja i boje sie ze one mnie zatruja czy cos bo zamiast tych oczu to maja jakies lasery ;// Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 zapomniałeś dodać że wtedy z butelki wyskoczył magiczny dżin i spełnił 3 życzenia muchy. Odnośnik do komentarza
Darkkaj Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 0/10 Btw. podstawówka czy gimnazjum? Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 BRO, widać że po melanżu jesteś. Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @UP nope, on się tak chyba urodził @Top Dude, to takie interesujące ;o Ja np znalazłem w Nestea iPhona 4G, oczywiście wyrzuciłem bo po co mi takie gówno (tutaj serio mówię bo to gówno ) Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
Astvill Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 12? Trafiłem? Czy może 11? Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zakładam, że żartujesz sobie, ale takie coś jak klątwa raczej nie istnieje. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
specnaz002 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Odnośnik do komentarza
MikeCandys Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To klon http://www.mpcforum.pl/user/357413-schettesune/ Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podziwiajmy tę zacną historię Mamy się bać ? sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Temat do spamu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.