Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z XenoXem !

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest krótka - jeżeli admini nie wezmą się w garść, to po serwerze.

Boli mnie to, że pawemol i jego kumple tak bagatelizują sprawę. Mogliby się wypowiedzieć odnośnie ataków - albo w najgorszym wypadku oznajmić, że serwer padł, i już nie wstanie.

Szkoda trzymać wszystkich użytkowników Xenoxa w niepewności. Tylko nerwy skaczą, i zęby człowiek zjada.

2xup - licze, że masz racje, i nie wziąłeś tego z własnej imaginacji.

Mój komentarz odnośnie jakichkolwiek DDOS - żałość po całej linii. Twórcy takich ataków nie mają ambicji ani pomysłu na własny serwer, i odbijają to sobie kilkudniowym offem tych serwerów, którym udało się wybić. Trzymam kciuki za adminów.

I czekam do 24:00 :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up rób edit :)

Moje informacje były jednak poprawne :D choć liczyłem że o 24, a tu za 10 ale mimo to okazało się prawdą :D

Serwik działa :>

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Strona ON ! :D , Server nie wiem zaraz wbije . Miejmy nadzieję że wszystko będzie okej ; d.

Opublikowano

Już serwer wszystko ładnie działa :)

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

podmieniłeś rzeczy z folderu pack chodziaż sam root? bo jak go nie podmieniłeś nie połączysz się z serwerem lunchera też musisz podmienić wogóle all co tam masz w paczce i musi działać mi działa all pięknie

Opublikowano

1. wyłącz anty wirka ( wykrywa często w laucherze , lub dodaj do wyjątków ) 2. rozpakuj tego nowego patcha w gł. folderze gry i powinno działać .

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Ściągnąłem jeszcze raz clienta i dobrze działało. Teraz naprawiają błędy ? Bo znów ten błąd wyskakuje : d

@up nie ogarnąłem do końca o co CI chodzi ; >

Opublikowano

Serwer teraz jest ON

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...