Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z XenoXem !

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , nie mogę od kilku dni wejść na server , lączy się , ale potem wyskakuje bląd łączenia , dzisiaj patrzę na stronie i wyszedł patch jakiś , pobrałem wrzuciłem nic nie dało ! :C

Przypominam forum nie działa .

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

Sprawa wyjaśniona , miejmy nadzieje że XenoX ruszy niedługo ! ;p

Opublikowano

Tak w ogóle to ataków było łącznie 3, i średnio co 6 godzin serwer padał. Nie wiem co odwala Administracja, ale jakbym ja miał na głowie grubo ponad 1000 użytkowników Xenoxa, którzy chcą grać, i się tylko wkurzają, to wziąłbym się do roboty. Ponoć rusza dzisiaj.

Szkoda tylko, że komuś nudziło się na tyle, by rzucać DDOS'em na lewo i prawo, i zepsuć wszystkim zabawę.

Opublikowano

Wbiłem na xenoxie 240lv, choć się odechciewa mi tam grać. Raz można się zalogować a raz nie. Się przenoszę raczej na Hammera ;p

piszesz tak a prawda jest taka ze jak serwer bedzie on pierwszy wbijesz na niego :)

Opublikowano

Ja nie zamierzam z nim kończyć ; d , mam 250 sure , 184 woj , 160 szaman i 140 ninja i dużo innych oraz eq takie że szkoda gadać .

Kto Czeka na Xenka ? :D

Opublikowano

Zobaczymy jak to dziś będzie, mam nadzieję że dziś będzie włączony.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

Xenoxa włączą jak ataki miną bo takie ataki są bardzo groźne pare komputerów zombie atakuje na serwer

Opublikowano

Mają bardzo groźne ataki w końcu to dobry serwer :] I dużooo na nim zarabiają o padnięciu tu nie ma mowy :]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Myślę że włączą dziś ;p .

Kto chcę jakiś kontakt , i wspólną grę , ? :D Ja jestem chętny , po włączeniu będę expił ninją 140 , szukam kogoś z podobnym lvl z dobrym eq , moglibyśmy razem poexpić itp , ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...