Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy może mieć problemy .. no chyba normalne i zrozumiałe.

Ale denerwujący jest brak informacji - "prawdziwych" !

Wydaje mi się że każdy tak chyba myśli z osób tu siedzących i przeglądających co 30min mpc..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer wystartuje około godziny 22.

Nie będzie klienta dostępnego teraz, ponieważ się wysyła.

Pozostanie do dyspozycji patcher, który pobierze wam wszystkie aktualizacje.

Jak myślicie, jest sens wystartować o takiej godzinie?

Bywalec
Opublikowano

Serwer wystartuje około godziny 22.

Nie będzie klienta dostępnego teraz, ponieważ się wysyła.

Pozostanie do dyspozycji patcher, który pobierze wam wszystkie aktualizacje.

Jak myślicie, jest sens wystartować o takiej godzinie?

Połowa zagra, połowy nie będzie. Sam zadecyduj.

Opublikowano

Nie, nie ma sensu. -,- Lepiej poczekać ten jeden dzień i w godzinach 16-17 na spokojnie .. Po co się spieszyć ? ;d

Opublikowano

Profil serwera na facebooku:

http://www.facebook.com/Spotlinemt2

Będa tam ogłaszane wszelkie zmiany i wiadomości odnośnie startu serwera, zapraszam do polubienia.

Opublikowano

Moim zdaniem teraz juz sie nie oplaca, poczekaj do jutra, tylko jutro startuje Paradise, wiec malo graczy pewnie bedzie ;3.. ale dzisiaj max 70 bd mial, jutro moze z 200 ;D

Opublikowano

O ktorej godzinie by serv nie ruszyl to zawsze bedza tacy ktorym godzina nie przypasuje wiec chyba bez roznicy.

Opublikowano

Serwer wystartuje o godzinie 22:30.

Patchera Wam udostępnie około godziny 22.

A moim zdaniem jednak lepiej ruszyć jutro ok. godz. 16/17/18/19, gdyż większość wróci ze szkoły/pracy/gdzie tam jeszcze by ktoś nie był i zacznie się weekend. Teraz już według mnie za późno, ale jak zauważyłem większość ma inne zdanie na ten temat, no cóż teraz wybór należy do Ciebie.

Ja radzę wystartować jutro.

Opublikowano

nadal zadnego patchera czy tez lanczera nima ;x

Za startem dzisiaj sa osoby niezalezne natomiast za startem jutro sa osoby ktore lada moment musza isc spac i boja sie o topke ;D ihaaa

Jestem za startem dzisiaj przynajmniej nocke walne ;D

Opublikowano

A moim zdaniem jednak lepiej ruszyć jutro ok. godz. 16/17/18/19, gdyż większość wróci ze szkoły/pracy/gdzie tam jeszcze by ktoś nie był i zacznie się weekend. Teraz już według mnie za późno, ale jak zauważyłem większość ma inne zdanie na ten temat, no cóż teraz wybór należy do Ciebie.

No ok, ale co z tego że serwer wystartuje skoro nie ma jak na nim grać. 20min temu miał wrzucić patchera do pobrania.

Opublikowano

jak jutro nikt tu nie zagra bo start Paradisemt2 <3333

Opublikowano

O prosze i jest patcher ale coś mam błąd przy patchowaniu, sprawdziłem kilka klientów, może doradzisz jakiś klient? Albo komuś zadziała na jakimś?

Opublikowano

Oficjalny start serwer razem z klientem odbędzie się o równej północy!

Tak postanowiliśmy i to jest pewne.

Przepraszamy za wszelkie opóźnienia, obiecujemy, że się nie zawiedziecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...