Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie nie róbcie startu w poniedziałek to gotowiec wiec faili nie bedzie wystartujcie go w sobote..

Chodziłeś do szkoły? Wiesz co to przecinki? "(...) wystartujcie go w sobote.."

@topic

Nie dowiedziałem się za wile. Jeśli robicie prezentacje/zapowiedź to najlepiej na raz, czyli wszystko napisać jednego dnia, w jednym czasie. Czekam na więcej informacji.

Pszerfa.          i'm back

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda dosyć fajnie, ale z systemem ulepszania żeście przesadzili. Chodzi mi o kolejność tworzenia łuku... Przedostatni łuk. Duży, wygląda mocarnie i robi się z niego jakiegoś kurdupla który wygląda jak by za chwile miał się złamać na kolanie...

Zbieram like ;x

Bywalec
Opublikowano

Wygląda dosyć fajnie, ale z systemem ulepszania żeście przesadzili. Chodzi mi o kolejność tworzenia łuku... Przedostatni łuk. Duży, wygląda mocarnie i robi się z niego jakiegoś kurdupla który wygląda jak by za chwile miał się złamać na kolanie...

Dokładnie. Najlepiej wszystkie bronie z 180 poziomu dać na 220,a te z 220 dać na 180. Ładniej wyglądają.

Opublikowano

Witam.

Prezentacja bardzo i to bardzo świetna, aczkolwiek autor mógł podać więcej informacji na temat serwera.

Powiem tak, wreszcie wyjdzie porządny 4fun jeśli administracja da sobie rade na starcie.

Moim zdaniem Admin poradzi sobie z startem, pewnie to nie jest jego 1 serwer.

Przez całe wakacje nie wyszedł ani jeden porządny 4fun, tylko same hard lub mediumy.

Jak miał już wyjść 4fun to był on nie wypałem.

Osobiście czekam na serwer.

Opublikowano

Lokacje trochę uległy zmianie.

Od razu informuję, że bronie i zbroje ulegną zmianie.

Temat będę jeszcze odświeżał, to nie jest koniec zapowiedzi serwera.

Opublikowano

Lokacje trochę uległy zmianie.

Od razu informuję, że bronie i zbroje ulegną zmianie.

Temat będę jeszcze odświeżał, to nie jest koniec zapowiedzi serwera.

Odczytaj moją wiadomość.

Widzę że się starasz o jak najlepszą reklamę serwera, mam nadzieję że wystartuje.

Opublikowano

kiedy start? system ulepszania torchę nie dopracowany bronie do expa sa 2 te na 75 a potem na 100 lv więc do dupy

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Serwer mióddddd widzicie mnie na starcie:)

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Bywalec
Opublikowano

Zapowiedź jest cały czas aktualizowana.

Wkrótce dojdzie nowy System Ulepszeń oraz nowe wierzchowce.

Zapraszamy.

Opublikowano

Aha nie wiem czy dobrze widze ale pomiedzy bronmi jest duza przerwa poziomowa czyli mam jedna bron ktora zrobilem na 90 poziom i mam z nia chodzic do 180?

Bywalec
Opublikowano

Aha nie wiem czy dobrze widze ale pomiedzy bronmi jest duza przerwa poziomowa czyli mam jedna bron ktora zrobilem na 90 poziom i mam z nia chodzic do 180?

Będzie to zmienione. Bronie oraz Zbroje będą co 30 poziomów, zaczynając od: 65-95-125-155-185-215-245.

Opublikowano

ja wbjie oczywiscie tylko niestety nie na starcie tylko 2 pazdziernika :/ .A i mam pytanie ile klient bedzie zajmowal ?? 800 mb czy okolo 1,1gb jak inne serwery z syfem jakims ??

Opublikowano

Jaka jest strona główna serva? Miał być download w piątek a adres strony nigdzie nie jest podany...po wpisaniu w google wyszukało mi tylko forum Surface.

Dzisiaj będzie start na 100%?

58815786.jpg

Opublikowano

Server na prawdę zapowiada się dobrze, tylko niepokoi mnie, że ani strony nie ma podanej, ani Clienta, bądź patchera, ani żadnego info od administracji a przecież na dziś jest zaplanowany start servera.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...