Mafia21 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, chciałbym napisać jakiegoś moda, mam dużo czasu i wsparcie kilku grafików, chciałbym napisać jakiegoś moda więc prosiłbym o pomysły, moje jak na razie są spisane . Pozdrawiam, norbert. Za dobre pomysły będzie wersja testowa moda ! Ciekawe pomysły: • Po respawnie dostajemy 3 NPC, którzy chodzą za nami i pomagają nam zabijać potwory. • Struktury, w których można napotkać nowe potwory. • Nowe bloki ozdobne (pół bloki wełny itp.), oraz meble. • Nowe rośliny: pomidory,ogórki,jęczmień itp. - do ogarnięcia ; ). • • • • Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zrób moda który sprawi, że będziemy malutcy, żeby bloki były od nas większe. Taki survivalowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mod na wsparcie sojuszników, po stracie gdy pojawiają się 3 npc które za tobą chodzą i biją potwory. Chyba że robisz tylko nowe itemy które każdy głupi umie LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z tym, że jesteśmy malutcy ciekawi, ale to było by z tym mase roboty . Mod na wsparcie hmm, pomyślę nad tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może jakieś nowe: jedzenie uzbrojenie środki transportu (metro?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A mógłbyś rozwinąć co to konkretnie miało by być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Co do jedzenia to może np. kiełbaski, kaszanka etc. Możesz dorobić np. ognisko i grill i po wrzuceniu tam surowej kiełbaski się smaży Uzbrojenie sam musisz wymyślić, ale sugeruję jakieś kosmiczne bronie Środki transportu? Napisałem, że metro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z metrem byłby pewien kłopot, aczkolwiek było by do wykonania . Nie napisałeś konkretnie, jak masz coś na myśli to mów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiakMC Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zrób jakieś nowe struktury, w których napotkamy jakieś ciekawe potwory, ja osobiście jestem za wprowadzeniem tego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Da się zrobić, pomyśle nad tym . Ludzie dawać wszystko co chcielibyście ujrzeć w grze :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMagnus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Moje propozycje : Mod ozdobny , nowe bloki typowo do ozdoby np: pół płytki wełny , meble itd... Mod , dzięki któremu jedzenie po pewnym czasie się psuje i musisz zdobyć je od nowa . Mod na pojazdy np : łodzie podwodne , statki , Quady , samoloty odrzutowe itd ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pomysł z meblami mi się podoba i pomyśle nad tym, co do tych samolotów,quadów, to już troszeczkę za bardzo wyszedłeś w przyszłość :P. Z psuciem pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Więcej jedzenia XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie mógłbyś zrobić taki plugin, że przy zbroi jest nowe okienko! I jak tak włożysz Workbench to jak włączysz inwentarz to obok masz pole craftingowania! Tego większego! I wtedy nie trzeba, by było za każdym razem kłaść workbencha! PS. Przepraszam za to, że opisałem to tak chaotycznie, ale nie wiem jak to inaczej opisać! Mam nadzieję, że da się to zrozumieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dodaj maszynierie. Np Pojazd Koparkę dzięki której możemy kopać(4x szybciej niż łopatą diamentową) Dźwig do przenoszenia bloków. Np gdy chcemy przeniesc jakiś stone a niechce sie nam go wykopywać i przetapiać. -Taki motyw z wiedzmina że Ludzi i ludzio podobne monstra da sie zabic tylko mieczem kamiennym a reszte czyli potwory mieczem srebrnym Mozna tu wykozystac zelazny. Oczywiście nowe ziola i preparaty: Podobne z wiedzmina Eliksiry - Jaskółka Grom Kot Zioła Jask. Ziele(bardzo częste) Mirt(czesto) Szczaw Królewski(żadkie) Szczaw Goblinski(normalnie) Ziolo Szczęśliwego Podróżnika(Bardzo żadkie ziolo) Zeby zrobić Jaskólkę Trzeba miec 4mirty i 2jask ziela (jej parametry przywraca natychmiast cały pasek głodu i 5serduszek) Na grom: każde ziele po 4x a daje on nam siłę 3x wieksza/szybkosc 2x/ i dowolny atrybut 2x na 6,30min Kot szczaw królewski x2 i ziolo podróżnika x2 Daje 3 losowe atrybuty na 2,5min Dalsze motywy : -zrobić takie miejsca mocy na mapie (srednio wystepujące) przy których przesypiając się na łóżku dostajemy bonus +2dmg przez 5min -Nowe zbroje związane z grą wiedzmin -Dodać nowe jedzenie a)Udko kurczaka i pieczone udko kurczaka (dało by się je zrobić z kurczaka wrzucając go do craftingu były by 2udka i dawały by 2,5głodu) b)Udziec wiwerny (wypadał by z wiwerny co wiąze się z dodaniem new mobka i regenerował by 3głodu) Nowy Trunek: Piwo (daje sile +1 na 0,30min) Fistech (daje siłe +2 i speeda +2 na 2min) a skąd by się to brało to jeszcze nie wiem ale myślę że dodało by się 1new npc ''Bandyda'' z którego by to dropiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @UP Za dużo fantazji, nie róbmy z Minecraft'a jakiegoś chaotycznego RPG ;l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up A co powiesz na mój Dla mnie mógłbyś zrobić taki plugin, że przy zbroi jest nowe okienko! I jak tak włożysz Workbench to jak włączysz inwentarz to obok masz pole craftingowania! Tego większego! I wtedy nie trzeba, by było za każdym razem kłaść workbencha! PS. Przepraszam za to, że opisałem to tak chaotycznie, ale nie wiem jak to inaczej opisać! Mam nadzieję, że da się to zrozumieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No i właśnie dlatego jestem graczem minecrafta Bo mam Fantazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale nie róbmy z tej gry WIedzmina, wiedzmin to inna gra :P. Bobiik ja nie piszę pluginów lecz modyfikacje, aczkolwiek pluginy bym potrafił napisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up Ojć! Sorry tam miało pisać mod!! Tak przyzwyczajony jestem do pluginów, że się pomyliłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsdek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ci co ogladali Ao No Exorcist beda wiedzieli o co chodzi mi : ). To tak: Zrob katane(kurikare), ktora mozna bedzie wyciagnac z powchy i po wyciagnieciu kurikary nasza postac bedzie otoczona przez niebieskie plomienie ktore beda dzialac cos na styl tarczy. Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę. Moje poradniki(ANDROID): ROOT NA KAZDEGO ANDROIDA: http://www.mpcforum.pl/topic/943500-rootprogram-rootunroot-dla-kazdego-androida/ WifiKill i Network Spoofer - Czyli zabawa w wyłączanie neta, manipulacja przeglądarką ofiary. http://www.mpcforum.pl/topic/761594-approottut-wifikill-i-network-spoofer-czyli-zabawa-w-wylaczanie-neta-manipulacja-przegladarka-ofiary/ dSploit - czyli doglebna analiza sieci: http://www.mpcforum.pl/topic/780518-roottut-dsploit-czyli-doglebna-analiza-sieci/ Minecraft Pocket Edititon MultiPlayer(PocketTool Free): http://www.mpcforum.pl/topic/818886-vtut-minecraft-pocket-edititon-multiplayerpockettool-free/ Moje poradniki(Programowanie stron): Paginacja/stroniconowanie - czyli jak podzielić coś na strony: http://www.mpcforum.pl/topic/1000069-phpmysql-paginacjastroniconowanie-czyli-jak-podzielic-cos-na-strony/ Template engine - czyli system styli: http://www.mpcforum.pl/topic/1003701-tut-template-engine-czyli-system-stylijak-kto-woli/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jejciu macie pomysły rodem z fantasy... Nie róbmy z tej gry filmu/bajki po prostu chce o jakieś normalne nie sc-fi pomysły, czekam na inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jejciu macie pomysły rodem z fantasy... Nie róbmy z tej gry filmu/bajki po prostu chce o jakieś normalne nie sc-fi pomysły, czekam na inne. No nie wiem... Mi, by się podobało, gdybym sobie latał na statku kosmicznym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 E tam, za dużo sc-fi, ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Niestety sci fi za dużo sci fi brakuje w minecrafcie i ludzie chcieli by to ujżeć w grze niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.