Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podcast Mpcforum.pl

Mlodyske

Jaka jest twoja opinia?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sam zdecyduj:

• Jestescie boscy, to wspanialy pomysl !
      41
    • Oboj?tne mi to
      24
    • Totalna kicha
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest ponad 100k uzytkownikow tego forum. Co 5 na to wejdzie czyli ok 20k + inni to ok 50k :) Z tym miesiacem to chodzilo mi o to ze podacasty zazwyczaj czesciej wychodza :) Ale nic, liczy sie pomysł, ktory jest Super :)

Logo:

mpc.jpg

Porażka krótko mówiąc.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PRzeczytalem to jeszcze raz i to ma byc w formie MP3? Myslalem ze np 2 z adminow co mowi ale ich widac itp.....tak to do dupy bedzie

jA Nop

Opublikowano
No ale można upiększyć tą "gadaninę" jakimiś slajdami/filmikami, coś a'la Flesz na tvgry.pl

A no chyba ze tak :( W formie mp3 to zrozumialem, ze tylko gadanina nic wiecej ;]

jA Nop

Opublikowano

spoko ^^ co tam z tym dzwiekiem potrzebujecie? ew. grafike moge sprobowac zalatwic ale szczegoly to na priv juz chyba. na goscia tez sie zglaszam ;]

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Archeologu spójrz na datę 1 posta i ostatniego...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Co myslicie o tym ???

mpclogo.jpg

troszke na szybkiego robione

Ta. Wygląda jak z dupy wyjęte...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Elo.

Wiem Młody, że powinienem to dokończyć wtedy ale niestety wyszło jak wyszło, dlatego pełen ochoty do pracy w świątecznej przerwie przygotowałem mały projekt intro dla podcasta. Wystawiam tutaj - do oceny userów. Prosty sampel z elektrycznych skrzypiec wzbogacony paroma smaczkami.

http://www11.zippyshare.com/v/95173786/file.html 

Wszelkie sugestie mile widziane :)

Peace.

f.png

Opublikowano

Co myslicie o tym ???

mpclogo.jpg

troszke na szybkiego robione

Blee..., jak wyżej kolega napisał "z dupy wyjęte".

Elo.

Wiem Młody, że powinienem to dokończyć wtedy ale niestety wyszło jak wyszło, dlatego pełen ochoty do pracy w świątecznej przerwie przygotowałem mały projekt intro dla podcasta. Wystawiam tutaj - do oceny userów. Prosty sampel z elektrycznych skrzypiec wzbogacony paroma smaczkami.

http://www11.zippyshare.com/v/95173786/file.html 

Wszelkie sugestie mile widziane :)

Peace.

Chujowe, ale i tak lepszego nie zrobie. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...