Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Zachęta do gry w Nostale By CrazyDeep (ja)

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Jajco , masz głos jak dziecko w wieku 8 lat , lagi jakbyś grał na wood pc, a i zapomniałem dodać to nie jest krytyka lecz charakterystyka , ewentualnie opis gry ^^

Peace

Opublikowano

Jak widać to nie jest "KRYTYKA" lecz zwykłe jaranie się jaką to masz postać.Przykro mi ale twój film nie zrobil na mnie żadnego wrażenia , staraj się dalej :)

@BrQ Post Zgłoszony

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Jak dla mnie to jest komentarz, a nie krytyka gry... chcesz się pochwalić postacią, którą posiadasz

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

spoko. Nie każdemu gra się podoba. Jak chcesz nastawiać nowych przeciwko, to spoko. Rób filmy, pisz na yt ale nie zaśmiecaj mi działu takim bezużytecznym tematem . CLS

Nie porozumienie ... Temat otwieram oraz zmieniam jego tytuł ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Proszę nie hejtujcie, bo to mój pierwszy filmik. Następne będą na pewno lepsze :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Idz na plac zabaw, a potem pchaj się do internetu ...

Nie no a tak poważnie. Lagi masz potworne, jakby odpalić nostale w pralce... Twoje teksty są marną kopiom większości LetsPlay. Moim zdaniem i zdaniem większości ludzi nie powinieneś nagrywać żadnych filmików :D

Opublikowano

W sumie to lagi są tylko kilka pierwszych sekund. Za głos przepraszam, bo nie mam mikrofonu i nagrywam bezpośrednio z laptopa.

Dziękuję za krytykę.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Twój głos przez mikrofon- napraw go...

Ogarnij lagi w grze i próbuj ją przedstawiać bardziej niż swoją postać.

Przejrzyj listę piosenek, a nie jakieś śmieci wstawiasz, które zniechęcają oglądanie "filmiku".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

popieram. Ja również chcę zaprezentować grę więc dlatego dzisiaj biorę się za nagrywanie ... Jak coś to kiedyś możemy wspólnie otworzyć jakiś viedo TuTy czy coś ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Już w czwartek nowy film z rajdu jajamaru. Dużo lepszy dźwięk, obraz, nowe efekty, napisy i różne inne bajery :)

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Nagrywać będę w AudioCity. Mam mikrofon nowy, bo w tamtym mikrofonie nagrywałem głos z laptopa.

Dzięki za uwagi :) Like lecą.

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...