Skocz do zawartości

[TuT]Zachęta do gry w Nostale By CrazyDeep (ja)

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

spoko. Nie każdemu gra się podoba. Jak chcesz nastawiać nowych przeciwko, to spoko. Rób filmy, pisz na yt ale nie zaśmiecaj mi działu takim bezużytecznym tematem . CLS

Nie porozumienie ... Temat otwieram oraz zmieniam jego tytuł ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

W sumie to lagi są tylko kilka pierwszych sekund. Za głos przepraszam, bo nie mam mikrofonu i nagrywam bezpośrednio z laptopa.

Dziękuję za krytykę.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

popieram. Ja również chcę zaprezentować grę więc dlatego dzisiaj biorę się za nagrywanie ... Jak coś to kiedyś możemy wspólnie otworzyć jakiś viedo TuTy czy coś ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Już w czwartek nowy film z rajdu jajamaru. Dużo lepszy dźwięk, obraz, nowe efekty, napisy i różne inne bajery :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Nagrywać będę w AudioCity. Mam mikrofon nowy, bo w tamtym mikrofonie nagrywałem głos z laptopa.

Dzięki za uwagi :) Like lecą.

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [TuT]Zachęta do gry w Nostale By CrazyDeep (ja)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...