Paradisia Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cTWrKj95HUk&feature=plcp Co sądzicie o mojej krytyce Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrQ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jajco , masz głos jak dziecko w wieku 8 lat , lagi jakbyś grał na wood pc, a i zapomniałem dodać to nie jest krytyka lecz charakterystyka , ewentualnie opis gry Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1051 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak widać to nie jest "KRYTYKA" lecz zwykłe jaranie się jaką to masz postać.Przykro mi ale twój film nie zrobil na mnie żadnego wrażenia , staraj się dalej @BrQ Post Zgłoszony Pomogłem ? Daj LAJKEŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Żalowa krytyka gry ... a po drógie najlepsze dmg na świecie masz <hah> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio12121 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak dla mnie to jest komentarz, a nie krytyka gry... chcesz się pochwalić postacią, którą posiadasz 10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 spoko. Nie każdemu gra się podoba. Jak chcesz nastawiać nowych przeciwko, to spoko. Rób filmy, pisz na yt ale nie zaśmiecaj mi działu takim bezużytecznym tematem . CLS Nie porozumienie ... Temat otwieram oraz zmieniam jego tytuł By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Proszę nie hejtujcie, bo to mój pierwszy filmik. Następne będą na pewno lepsze Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menober Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Idz na plac zabaw, a potem pchaj się do internetu ... Nie no a tak poważnie. Lagi masz potworne, jakby odpalić nostale w pralce... Twoje teksty są marną kopiom większości LetsPlay. Moim zdaniem i zdaniem większości ludzi nie powinieneś nagrywać żadnych filmików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po pierwsze straszne lagi. Głos jest za głośny na filmiku. Jeżeli pozbędziesz się lagów to może zacznę oglądać twoje twórczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W sumie to lagi są tylko kilka pierwszych sekund. Za głos przepraszam, bo nie mam mikrofonu i nagrywam bezpośrednio z laptopa. Dziękuję za krytykę. Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Twój głos przez mikrofon- napraw go... Ogarnij lagi w grze i próbuj ją przedstawiać bardziej niż swoją postać. Przejrzyj listę piosenek, a nie jakieś śmieci wstawiasz, które zniechęcają oglądanie "filmiku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 popieram. Ja również chcę zaprezentować grę więc dlatego dzisiaj biorę się za nagrywanie ... Jak coś to kiedyś możemy wspólnie otworzyć jakiś viedo TuTy czy coś By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAvItY1 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Lagi to masz straszne.Pozatym filmik dobry życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Już w czwartek nowy film z rajdu jajamaru. Dużo lepszy dźwięk, obraz, nowe efekty, napisy i różne inne bajery Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Najlepiej ścisz muzykę w grze lub ją ścisz, tak aby jej nie było słychać praktycznie. Myślę, że z tym mikrofonem coś zrobiłeś. Czekam na odcinek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeśli mogę dodać Nagrywaj w Camtasia Studio 8 , tam możesz usunąć szum , podgłośnić swój głos a ściszyć to co nagrałeś z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradisia Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nagrywać będę w AudioCity. Mam mikrofon nowy, bo w tamtym mikrofonie nagrywałem głos z laptopa. Dzięki za uwagi Like lecą. Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.