Lisio941 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Server Wystartował!!!!!!!! IP: s52.mineserv.eu:5526 Typ Servera: Survival+Frakcje+Mody PVP: ON!!! Hosting Servera: Dedykowany 24/7 Lokalizacja: Polska White List: Wyłączona Wersja MC: 1.2.5 R4 Założyciel Servera: Crisu Ilość Slotów: 35 na start ( jeśli będzie full zwiększymy ) Otwarcie Servera: 28 Wrzesień ModifyWorld MoneyDrop Other Drops Essentials Faction Faction Plus Vault iConomy iConomyChestShop Modreq AuthMe PermissionEX WorldEdit WorldGuard Orebuscator (Anty X-Ray) !Mody Servera Shelley-Craft! Build Craft 2 Industrial Craft 2 Red Power 2 Rail Craft Barries ++ Addony do modów: Additional Pipes Nuclear Control Advenced Solar Panels Advenced Machines Crisu: GG:6631761: Skype:lisio941 TS: Niebawem będzie serverowy aby uprzyjemnić wam grę. Aby zagrać na naszym serverze potrzebujesz wielu modów. My ci to ułatwiamy i dajemy Ci gotową paczkę! Instrukcja instalacji również w paczce! Oraz Adres IP servera! Paczka: http://speedy.sh/AFy.../strong></span> Instrukcja Instalacji 1. Po wypakowaniu odpalamy "Minecraft Version Changer", wyjeżdżamy suwakiem w górę wybireramy "Full 1.2.5" version i klikamy Change. 2. Po zmienieniu się wersji wchodzimy w Start->Uruchom i wpisujemy %appdata% po czym wchodzimy w .minecraft 3. Pliki z paczki z folderu "wrzuc do .minecraft" wrzucamy jak nazwa mówi 4. Później otwieramy folder "bin" i "minecraft.jar" za pomocą winrara , usuwamy z niego folder "META-INF" 5. Wrzucamy do "minecraft.jar" wszystkie pliki z folderu "pliki z tego folderu wrzuc do minecraft.jar" 6. Odpalamy grę i cieszymy się! IP jest w Paczce PS. Jeśli Minecraft by się wam nie odpalił, to znaczy, że należy te czynności powtórzyć na czystym minecraft. Skan: Teraz Coś ode mnie: Crisu Server powstał z myślą o graczach którzy kochaja PVP i Frakcyjne wyprawy a zarazem dla tych co uwielbiają grę na serverach z dodatkami jakimi są Mody. Server zostanie zaktualizowany na nowszą wersję zaraz po wyjściu modów na nią. Server w pełni został przygotowany prze ze mnie przez dłuższy okres tak aby nie było żadnych bugów i tym podobnych. Mam nadzieję, że wielu z was zawita na server i się spodoba wam gra tutaj. Na serverze będą codzienne Eventy tak więc zabawy będzie mnóstwo! Zapraszajcie już znajomych gdyż za to też czeka was nagroda na serverze. Pamiętajcie im więcej graczy tym większa zabawa. Wszyskie mody i pluginy zostały skonfigurowane tak aby nie było bugów i konfliktów między nimi. Factions kosztuje 2000zł a pieniądze otrzymujecie za potwory oraz za PVP z graczem. Został rówież zastosowany sytem dropu diaxów ze stona, gdyż nie ma sensu wgrywać anty x-rayów i lagować server. Każdy X-reyowiec na tym serverze ma takie same szanse na wydobycie Diaxa jak zwykły gracz a nawet i mniejsze gdyż wprowadziłem również drop rate z "Diamond Ore". Więc ludzie X-Ray wam tutaj nic nie da Mówimy stop X-Ray! Posiadamy również stronę internetową napisaną w całości prze ze mnie oraz sklepik internetowy do kupna Vip oraz innych rzeczy. To by było chyba na tylę. W razie pytań walcie śmiało a Odpowiem. Pozdrawiam Krzysiek (Crisu) PS. Nie jestem żadnym dzieckiem jakby ktoś myślał, że to kolejny server dzieciaka. Mam 18 lat dla niewierzących możemy porozmawiać na skype/TS/VT Odnośnik do komentarza
Kalende Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gorąco POLECAM !! Odnośnik do komentarza
Drahonix Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wbijajcie to pogramy Odnośnik do komentarza
TomCraftYT Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Szykuje się zajebisty serwer Trzy Kropeczki ... Odnośnik do komentarza
M4t132 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 tez tak mysle Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Budowa strony została ukończona. Przewidywany start servera zmieniam na Piątek 28 września Pozostały ostatnie prace przy serverze. Paczkę na server wrzucę jutro po ostatnich konfiguracjach Odnośnik do komentarza
fortrees Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wkońcu serwer ruszył po długiej przerwie ale po co te FRAKCJE ? Było dobrze FB+SV Odnośnik do komentarza
M4t132 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nom jak ktos bedzie mial quantum to juz nie da rady go rozwalic Odnośnik do komentarza
Roche Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 heh . to ty tez zbierzesz quantuma :P Szykuje sie fajny serwer Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Quantum idzie rozwalić nawet w nano Wystarczy ogarnąć Lekko PVP, server jest zbalansowany. Pracuję dziennie nad nim około 8h aby wszystko było dograne. Dzisiaj powinna ukazać się paczka na server + instalacja W przyszłości będzie automatyczny patcher servera a na versję 1.3+ przejdziemy odrazu gdy pojawią się mody Tak więc server będzie aktualizowany na bierząco. Codzienne eventy + stały Event w reklamowaniu servera za który będą nagrody Pamiętajcie: Im więcej graczy tym większa zabawa! Odnośnik do komentarza
sebaminecraft Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Widać po napisaniu Coś ode mnie ;] Już wiedziałem od razu że nie ma 12-15 lat ... ;] Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wkońcu serwer ruszył po długiej przerwie ale po co te FRAKCJE ? Było dobrze FB+SV A no tak, coś dla odmiany + rozrywki Jeśli ten server się rozwinie wystarczająco przeprowadzimy ankietę o drugim serverze Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Server został pomyślnie skonfigurowany i dodany na "Hosting dedykowany" Powyzej w opisie dodaję IP servera. Niebawem paczka servera zostanie dodana razem ze skanem! Odnośnik do komentarza
Aliczek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zapraszam i polecam! Server godny polecenia! Kiedyś cieszył się popularnością. Odnośnik do komentarza
creeperererer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Otwarcie jutro tak ? Z chęcią wbiję ! MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ.... Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak otwarcie jutro, server chodzi płynnie zostały ostatnie konfiguracje oraz paczka modów dla was "Graczy" i ruszamy Myślę, że paczka modów ukaże się już dzisiaj na stronce Pracuję tak szybko jak to możliwe lecz nie chcę popełnić żadnego błędu. Odnośnik do komentarza
Aliczek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 OGLOSZENIE! Razem z Crisem doszlismy do wniosku, że każdy gracz otrzyma działke 15x15, ale sam będzie musiał wyznaczyć rogi tej działku. Vip dostanie działke 25x25, SuperVip 30x30, a Gold Member 35x35! Odnośnik do komentarza
Drahonix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzialki i frakcje razem najgorsze polaczenie ;/ Odnośnik do komentarza
kociela Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Doczekac sie nie moge ;d Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzialki i frakcje razem najgorsze polaczenie ;/ Działki są dla osób które nie mają frakcji. Po dołączeniu do frakcji lub założeniu własnej działka zostaje skasowana. Dodaliśmy tą opcję po to aby nowi gracze którzy craftują mody a jest to dosyć ciężkie nie stracili odrazu ich zanim założą/dołączą do frakcji Odnośnik do komentarza
gasd2 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kiedy paczka będzie.A czy będzie orbuster żeby nie było x-raya Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak OreBuscator został wgrany i skonfigurowany Dodatkowo kopiąc "Stone " mamy sznsę 00.1% że również poleci diax oraz za PVP z innym graczem szansę że wypadnie 1-3 diaxów Odnośnik do komentarza
gasd2 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aha ok kiedy start ? Odnośnik do komentarza
Lisio941 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jutro, godzina zostanie podana. Prawdopodobnie popołudniu lub wieczorem. Teraz jestem w trakcie twoerzenia paczki Odnośnik do komentarza
kubagd99 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wiem jak wy ,ale ja się doczekać nie mogę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.