Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSY - GANGNAM STYLE

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azjaci zawsze mieli "orginalne" pomysły na muze i inne rzeczy ;) (nie że coś do nich mam sam oglądam anime itd) ale jak pogrzebiesz w necie (milanos?) to znajdzies dużo dziwnych/śmiesznych rzeczy np.te ich telewizyjne gry itd.

Opublikowano

Do tych poważnych (z niższej półki), powiem - na tej waszej wyjebanej esce też to leci. Moda i tyle, nie wszystko musisz brać tak do serduszka bo jak dorośniesz nie wyjdzie Ci to na dobre.

//Nie podobają Ci się panienki w teledysku ;P? Gardzisz? I tak nigdy nie będziesz mieć lepszej :G

Opublikowano

Łooj nio wiesz? Ale ty jesteś warjot <333 kocham cieee <3333 xdd

@Topic

Jedno wielkie gówno, będę to głosił do usranej śmierci, jebane wielkie gówno.

Nie, nie jestem "warjotem", po prostu sądzę że ludzie zbyt poważnie traktują te piosenkę, to nie jest jakiś poważny utwór, a stworzony po to żeby rozbawić ludzi, ale jak widać ludzie wolą się spinać i hejtować jedną piosenkę, która w dodatku jest lepsza niż nie jedna dzisiejsza w której ciągle laski machają tyłkami przed kamerą, i powtarzane są ciągle słowa "sexy" "girls". (Tu również @Top:) Gangnam Style osiągneło popularność głównie dlatego że jest jakąś oryginalną piosenką.

Game Over

Opublikowano

Mi osobiście nie wpadło w ucho, ale dużo ma łapek :D

Co do autora :

Jak można jarać się jakimś koreanskim grubasem?

H*j ci do tego ? każdy jara się kim chce, najwidoczniej ty jesteś gimbem.

A i ten gość nie jest aż tak gruby ; ]]]]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie, nie jestem "warjotem", po prostu sądzę że ludzie zbyt poważnie traktują te piosenkę (tego nie można nazwać piosenką :)), to nie jest jakiś poważny utwór (no nie jest), a stworzony po to żeby rozbawić ludzi (raczej na nich zarobić), ale jak widać ludzie wolą się spinać i hejtować jedną piosenkę (uwierz mi, takich "piosenek" jest cała masa, tzw. gimbusy się tym dowartościowują w XXI wieku) , która w dodatku jest lepsza niż nie jedna dzisiejsza w której ciągle laski machają tyłkami przed kamerą, i powtarzane są ciągle słowa "sexy" "girls". (Tu również @Top:) Gangnam Style osiągneło popularność głównie dlatego że jest jakąś oryginalną piosenką.(oryginalną jest, bo jest gównem)

Opublikowano

Ja pierdole... Mówisz na kogoś gimbus a sam sie tak zachowujesz, zwykła piosenka nic innego <_<

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Do tych poważnych (z niższej półki), powiem - na tej waszej wyjebanej esce też to leci. Moda i tyle, nie wszystko musisz brać tak do serduszka bo jak dorośniesz nie wyjdzie Ci to na dobre.

//Nie podobają Ci się panienki w teledysku ;P? Gardzisz? I tak nigdy nie będziesz mieć lepszej :G

Nie, nie podobają mi się.Nie lubię Azjatek.Po za tym mam już dziewczynę <3

Nie, nie jestem "warjotem", po prostu sądzę że ludzie zbyt poważnie traktują te piosenkę, to nie jest jakiś poważny utwór, a stworzony po to żeby rozbawić ludzi, ale jak widać ludzie wolą się spinać i hejtować jedną piosenkę, która w dodatku jest lepsza niż nie jedna dzisiejsza w której ciągle laski machają tyłkami przed kamerą, i powtarzane są ciągle słowa "sexy" "girls". (Tu również @Top:) Gangnam Style osiągneło popularność głównie dlatego że jest jakąś oryginalną piosenką.

Mi osobiście nie wpadło w ucho, ale dużo ma łapek :D

Co do autora :

H*j ci do tego ? każdy jara się kim chce, najwidoczniej ty jesteś gimbem.

A i ten gość nie jest aż tak gruby ; ]]]]

To mi do tego, że mogę mieć swoje zdanie na dany temat.Ten koleś owszem jest gruby.Chyba nie widziałeś normalnej zdrowej osoby.

Ja jej nie hejtuje, tylko wyrażam swoją opinię o niej.

Ja pierdole... Mówisz na kogoś gimbus a sam sie tak zachowujesz, zwykła piosenka nic innego <_<

Po pierwsze nazywajac ich gimbusami miałem na myśli całokształt ich zachowania, po drugie jeżeli sądzisz, że jestem gimbusem tylko dlatego, że dostrzegłem idiotyzm tej piosenki, to jesteś w błędzie.

Opublikowano

Słuchając tego czuję się jakby ktoś mnie bił babusem w Łbie.

Ale i tak jest zajebiste :D

Słuchają tego czuje się jakby ktoś mnie babusem w łbie walił.

Ale i tak jest zajebiste :D

Opublikowano

Zwykle nie słucham takiej muzyki, a to mi się BARDZO podoba :D

Na pewno wolę Koreańskiego piosenkarza od paramuzyków typu JB, Bonusy RTV itd. itp...

I o ile mi wiadomo, to o gustach się chyba nie dyskutuje, prawda? Więc po co ten cały temat? Żebyś mógł się wyżyć społecznie i porozmawiać o tym, że nie lubisz jakiejś piosenki?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiec tak, wczoraj pierwszy raz ogladam wyzej podany filmik.

Co mnie zaciekawilo? 265 milionow wyswietlen. Prawie 3 Miliony lapek w gore.

Mysle sobie, pewnie dobra nutka :) Odpalam ... pierwsze co wpada w oczy to ten maly Koreanczyk z ADHD ktory naqrwia densa ... pozniej facet tanczacy w stajni ... nastepnie nastepny koles tanczacy tym razem na parkingu ...

Po obejzeniu tego filmiku moje zycie zmienilo sie ... na lepsze? Nie mam pojecia ...

P.s. - Ryje banie, haha :D

Teraz ma już 290 mln wyświetleń.

Obejrzałem i co? Ufo. Nie jara mnie to.

Opublikowano

Osiągnęło popularność bo jakiś gimbus to wyczaił na YT i wsadził na kwejka i inne besty...

To jest tak jak z teraźniejszym Rapem. Większość raperów śpiewa (no bo rapowaniem to bym tego nie nazwał) o dziwkach, koksie i melanżach (czyli o tym co gimby lubią najbardziej) i właśnie dlatego są popularni.

Zresztą, jak będziesz taki śmieszny i wgl. to ci to bardziej na złe wyjdzie niż bycie w miarę poważnym człowiekiem, oczywiście, lubię się pobawić, potańczyć w klubie, posiedzieć ze znajomymi, ale żeby cały czas to robić to by mi się to szybko znudziło, dlatego wolę pomyśleć czasami o życiu, o tym co się dzieje na świecie itd. (O kurwa, odbiegłem od tematu.)

Opublikowano

To jest zajebiste na imprezy :) Co piątek na domówkach to jest i tylko ktoś krzyknie GANGNAM STYLE i już wszyscy tańczą tak jak na teledysku. Zabawa jest piękna przy tym.

Kocham mame

Opublikowano

Zwykle nie słucham takiej muzyki, a to mi się BARDZO podoba :D

Na pewno wolę Koreańskiego piosenkarza od paramuzyków typu JB, Bonusy RTV itd. itp...

I o ile mi wiadomo, to o gustach się chyba nie dyskutuje, prawda? Więc po co ten cały temat? Żebyś mógł się wyżyć społecznie i porozmawiać o tym, że nie lubisz jakiejś piosenki?

Mogę zrozumieć, że ktoś woli dany gatunek muzyczny od danego gatunku muzycznego, ale w tym wypadku piosenka jest tak kontrowersyjna, że można o niej podyskutować, z resztą praktycznie o wszystkim można dyskutować.

Ja się nie wyżywam.Powiedziałem swoje zdanie i chce znać zdanie innych.A dzisiejsze piosenki głównie popowe, ale ostatnio też hip-hopowe są robionę pod głupich nastolatków.

Opublikowano

Sam tak myślałem ale pewnej nocy expiąc ryłem sobie banie tą piosenką i sam co chwile mówię to magiczne słowo: gangnam style! xD

zapomniałem dodać, wcale nie mam tego ustawionego na halograniu w tel xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...