Messor Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Bry.Ostatnio w mojej klasie, jakieś 10 osób (typowe gimbusy) ciągle powtarzają "gangnam style" i słuchają tego na tablecie.Z ciekawości sam tego posłuchałem, zobaczyłem ilośc łapek w górę na yt i się załamałem.Jak można jarać się jakimś koreanskim grubasem? http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Co sądzicie o tym? Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To jest zajebiste! By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Jerzyk321 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 k-pop wpada u ucho normalka Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 fajnie sie tego slucha ale za duzo tego to juz jest moda na to Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Muza wpada w ucho ;] Odnośnik do komentarza
!.Szymcio:* Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wiec tak, wczoraj pierwszy raz ogladam wyzej podany filmik. Co mnie zaciekawilo? 265 milionow wyswietlen. Prawie 3 Miliony lapek w gore. Mysle sobie, pewnie dobra nutka Odpalam ... pierwsze co wpada w oczy to ten maly Koreanczyk z ADHD ktory naqrwia densa ... pozniej facet tanczacy w stajni ... nastepnie nastepny koles tanczacy tym razem na parkingu ... Po obejzeniu tego filmiku moje zycie zmienilo sie ... na lepsze? Nie mam pojecia ... P.s. - Ryje banie, haha Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie jara mnie to. Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Moim zdaniem fajne, wpada w ucho, jakby edycja koreańskiego disco polo, tak btw. jak podsłuchałeś, że koledzy z twojej klasy typowe gimbusy, to też nim jesteś Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A jak myślicie teledysk musi być śmieszny, ciekawy, łatwy do zapamiętania przez co ludziom się to podoba. Taniec jest pewnym elementem piosenki, np. w LMFAO było tak samo. Dlatego ta piosenka ma taki rozgłos. Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ogólnie to strasznie lekko wpada w ucho,no i ludzie chcą się pośmiać z patatającego gościa By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
SoJoker Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wpada w ucho. ryje banie. Pierwsza połowe jak ogladalem 1 raz to cały czas takie WTF . Potem miałem na to zajawke i tydzien dzień w dzień tego sluchalem parenascie razy ale juz mi przeszlo xdd Odnośnik do komentarza
NoLuckJustSkill Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak można tego nie znać ;_; Top 1 na YouTube ;_;, song wpada w ucho, da się tańczyć, kroki nie są trudne do powtórzenia, i sam chętnie wygłupiam się przed nauczycielami tańcząc gangnam style. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Renovi Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jaracie się Gangnam Style, a kto widział Gandalf style ? http://www.youtube.com/watch?v=M660rjNCH0A : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza
NoLuckJustSkill Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up Angie ma fajne cycki ;3, wejdź na ich kanał i sprawdź @ Tutaj masz Hot-dog condom style Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
swist2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakiś shit "Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie." Putin is putting puding Odnośnik do komentarza
AfffOmg Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak dla mnie ch*jnia straszna, nie jaram się tym. Odnośnik do komentarza
Sttark Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gangam style samo w sobie nie jest niczym odkrywczym,ale ma prosty rytm i przyjemnie się go słucha.Nie wiem jednak czy tylko mi,ale od oryginału o wiele bardziej podobają się parodię w szczególności te cztery: Dla fanów MLP Dla fanów Minecrafta. Ogólnie przekonamy się czy ta piosenka będzie swoistą makareną tego pokolenia?Osobiście wydaje mi się,że nie,ale... Odnośnik do komentarza
Krupcio221 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Moim zdaniem masakra . tekst wymyślał moze 2 dni a zarobił w ch*j ehh Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To jest po prostu bekowe, młode gimbusy mają nową nowość, tak samo było np. "Jem Zupę" Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ludzie, ale powiedzcie, co was tak denerwuje? Piosenka śmieszna, luźna, fajnie wpada w ucho. Sto razy bardziej wole Gangnam Style od np. Call me Maybe (nic do tej piosenki nie mam). Można się chociaż pośmiać, ludzie, trochę dystansu, w życiu nie można być ciągle poważnym. Game Over Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Taki temat już istnieje. Poza tym jest do tego osobny dział. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Loude Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ludzie, ale powiedzcie, co was tak denerwuje? Piosenka śmieszna, luźna, fajnie wpada w ucho. Sto razy bardziej wole Gangnam Style od np. Call me Maybe (nic do tej piosenki nie mam). Można się chociaż pośmiać, ludzie, trochę dystansu, w życiu nie można być ciągle poważnym. Łooj nio wiesz? Ale ty jesteś warjot <333 kocham cieee <3333 xdd @Topic Jedno wielkie gówno, będę to głosił do usranej śmierci, jebane wielkie gówno. Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 OPPA GANGMAN STYLE ;3 Typowy hit na imprezę -nic więcej. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co ty od tego chcesz? ;f fajne to wpada w ucha najbardziej. Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
saints Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 L-DOGG - Kankan <-- ryje banie, a nie to Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.