Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 Sposobów jak zmniejszyć lagi

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet, tylko prze optifine'a trochę pogorszy się nam jakość gry :P, ccleaner jest uciążliwy.

Nie ma nic za darmo :/

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

To jest nie fair

Rozumiem jak ktoś ma komputer z "dirtu" ale jak ja mam kompa na i7, 16gb ram, i grafice 2 gb i mi minecraft działa max 5 min potem się zacina i "nie odpowiada" to jakaś masakra ....

Opublikowano

O lololol.

Jakim cudem odczyt czegoś załadowanego do RAM'u ( w tym przypadku minecraft odpalony) , następnie czyszczac appdate i cache ze smieci ma pomoc ? Nie rozumiem zabardzo. Jeśłi ktoś ma "syf w komputrze" , mnostwo plikwo w ktorych zapewne sa wirusy , to fakt , mozna takie coś robić. Ale napewnoe nie podniesie to FPS.

Zależy też ile ktoś ma ramu , ale nei zawsze zwiększanie dostępnej pamieci musi pomóc.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W uruchom wpisujesz %appdata% włączasz .minecraft bin i szukasz minecraft.jar otwierasz go winrarem usuwasz meta-inf i wgrywasz wszystko z archiwum optifine.

sygnaturkabyme24.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...