Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2][120 Slotów][Survival][Frakcje][NO-WL][NON-PREMIUM][24/7]FunCraft Zaprasza ! .

BloodyOSG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy serwer bedzie Online napisze :) . Narazie wlasciciel VPS ( Znajomy ) nie ma dostepu do kompa ( nie jest w domu ) . Tak wiec cierpliwosci :P

kiedy serwer i co z ts'em? :D

Ts jest na tym samym vps co serw dlatego padl takze .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Nie ma za co , ja narazie ide AFK . Jeszcze raz cierpliwosci Serwer Bedzie online dzis a jak nie dzis to jutro chyba macie sie czym innym zajac przez ten czas nie ?^^

sygnamoja1.png

Opublikowano

Bloody wiesz przypuszczalnie kiedy serwer wlaczysz?

Nie ja wlacze , odemnie to nie zalezy tylko od znajomego to jego vps a ja go tylko jakby to powiedziec zapozyczam :) Jezeli on wejdzie , zrestartuje VPS wtedy bedzie serw online . Ja neistety niemam takich praw :( . Tak wiec jak napisalem up to idzcie cos zrobic , nie wiem Lekcje ? pojdzcie z pieskiem na spacer , nakarmcie rybki co kolwiek xD byle byscie nie byli zmeczeni czekaniem . Jak bedzie serw Napisze :)

sygnamoja1.png

Opublikowano

@WojakPL

Założymy razem gildie? ;)

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

Jak ktoś chcę, założyć piszcie na Skype: valk.johnny2

A ja czekam... :P

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

UWAGA

Serw bedzie Online prawdopodobnie jutro , Postaram sie aby byl online . Przepraszamy z gory za problemy Techniczne lecz nie tylko nasz vps mial ten problem .

Serwer bedzie oczywiscie Online , nie ma powodu do obawy .

Pozdrawiam Bloody .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Najlepiej by było zrestartować mapkę i itemki jak nie było anty chita & xray-a na serwie . Wgraj np. plugin mcmmo więcej moim zdaniem więcej ludu zagra :) hmmmm... Co tu dodać , załatw sobie technika lub admina jakiegoś ogarniającego Vps-y :P

Prosty rachunek 16384 mb ramu / 64 = 256 :) Czyli miejsca będzie dużo to + dla serva

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...