Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd LOG . Jak usunąć?

ProQratoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy. Posiadam klienta i chcę go edytować tak, żeby działały na nim spolszczenia, żeby nie wyskakiwał błąd "LOG" Jak to zrobić?

SS błedu w Załączniku.

post-91674-0-00233700-1348492652.png

proq.png

Opublikowano

a co dokładnie w nim zaedytowałeś ? opisz wszystko a po co ci do niego spolszczenie jak możesz sobie wyciągnąć lunchera np z clienta rykoxa pod pliki v2 i nim odpalać ?

napisz na gg 44740208 to ci pomoge

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

Ja nie zmieniałem nic. Mam klienta Rykox'a , ale jak wchodzę do gry to mi wyskakuje błąd, że mam nieodpowiedni client do plików coś takiego.

Klienta Panghihinayang ściągnąłem, gdyż był do ściągnięcia przy pliczkach, bo tutaj wszystko widać.

proq.png

Opublikowano

Plików root nie rozpakowywałem, aczkolwiek mam już zmienione na moje IP. tak więc z tym problemu nie ma. Problem jest w tym, że klient blokuje launchery zrobione przez Connect Changer, tzw. Spolszczenia , i wyskakuje LOG, a na launcherze jakimś innym, dostałem od Vilianta, wyskakuje ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM, i tak cały czas. W metin2.bin mam zmieniony pong na pong przez który łączy się z serwerem. Tym launcherem MC też próbowałem , i również to samo, widocznie chyba wina clienta...

Nie wiem o co chodzi.

@edit.

Mógłbym prosić Ciebie, Baran , o kontakt GG? Będzie dużo wygodniej.

proq.png

Opublikowano

post-91674-0-00233700-1348492652.png

Tu się podstawy angielskiego kłaniają. intrologin.py w root, linia 99. Masz tam atrybut o nazwie SetGuildMarkPatch. Nie ma takiego atrybutu w bince a więc wyskakuje błąd. Wgraj nowszą binkę i problem powinien zniknąć.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...