Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Reinor.pl

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer słaby, nudny jak flaki z olejem, nie polecam, a też z tego względu, iż adminom tego serwera brakuje mózgu, tylko czekają aż ktoś wyśle troszkę kasy na is'a.

Opublikowano

Śmieszy mnie ta gonitwa Arcrosa i reszty z antissy zeby się wypromować na reinorze, nagle teraz zaczeli pisać, nagrywać filmiki na temat reinora jak powstaje antissa.

Nagle każdy, każdego okradł i w ogóle bo Ty Arcors nic nie masz na swoim plugawym sumieniu nie? Okłamujecie sami siebie, jeb$$!@ manipulacje graczami.

Opublikowano

Jest jeden minus, Santriel ciągle mnie olewa.... Pisze do niego od wczoraj na gg i mpcforum a on ciagle mnie olewa. A mi reinor nie dziala ostatnio mi to naprawil a teraz nawet nie odpisze, raz mi napisal ze bedzie o 20 w domu. To czekalem do ponad 22 i i tak mi nie odpisal ani nie naprawil...

157326dadsa.png

Opublikowano

Witam, pewnie mnie kojarzysz Santriel z przed kilku dni, pisalem ze nie dziala mi stronka ani ts ani server, ludzie pisali ze bana dostalem ale ja wgl tego bana nie mialem za co dostac ... Więc teraz znow mi to sie stalo ...

157326dadsa.png

Opublikowano

Nie graj na tym słabym serwerze... jest taki słaby, tak jak jego właściciel....

Santriel chodzi po tematach i spamuje bot, zeby nie grali... na innych serwerach... trzeba być PAŁĄ, żeby tak robić...

Serwer gówniany i tak upadnie za kilka dni, a jak nie dni to tygodni.

banner1.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak, server fajny tylko wlasciciel slaby ;x ciagle mnie olewa... Od kilku dni pisze do niego na gg/mpcforum a on nawet nie raczy odpisac...

157326dadsa.png

Opublikowano

Santriel lubi pieniazki jak my wszyscy, to ze zrobil serwer pod IS`a to juz jego sprawa.

Ja po jakims czasie gry wywalilem bardzo cenne EQ poniewaz Santriel to poprostu dzieciak.

Zastanow sie Srantielku bachorze jak bedziesz mi odpisywal bo nie wiesz z kim piszesz, wjezdzasz na polowe ludzi w tym temacie a w rl pewnie bys klekal i przepraszal. Najlepiej bedzie jak nie bedziesz juz wiecej "sapal" w temacie poniewaz i tak wiemy ze cienki zawodnik z ciebie w rl.

Opublikowano

Ogladnalem sobie prezke.

Odrazu mysl : Boski, gram!

Ale cos mnie tknelo zeby przegladnac komentarze pod prezką, potem trafilem tu i...

Dobrze ze nie zaczalem grac ;p

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Ogladnalem sobie prezke.

Odrazu mysl : Boski, gram!

Ale cos mnie tknelo zeby przegladnac komentarze pod prezką, potem trafilem tu i...

Dobrze ze nie zaczalem grac ;p

Nie czytaj tych durnych komentarzy bo to piszą ludzie którym zostało zbanowane konto albo po prostu konkurencja, no i jeszcze jeden hejt którego wywalono z teamu.

Opublikowano

rzal dno dna i denko denka elo ;d

elo jak tam rivendel?

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Upss a jednak edytowałeś questa ale i tak nie zmienia to faktu ze Lamerski serwer

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Santriel odpowiesz mi na ejdno pytanie w przeciwienstwie do innych ja nie bd Cie hejtowal za przeszlosc bo serw widac fajny skoro tyle graczy -

Czy za dedanie traci sie punkty? To byloby zbyt proste.. Wbijam 70 lvlem z eq do pvp duchowe walniecie tpaka duchowe walniecie topka i mam conajmniej 20 SM za friko..

Opublikowano

Server jest spoko ale troche przesada jest pelno nowych map broni i zbroi tyle tego jest ze szkoda gadac mogliby troszke to zoptymalizowac :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać SS ile mniej więcej jest sklepów na ch1? Bo chcę wiedzieć czy jest z kim grać i rywalizować.

Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać SS ile mniej więcej jest sklepów na ch1? Bo chcę wiedzieć czy jest z kim grać i rywalizować.

[ironia]Sklepów jest od chuja, tak jak ludzi na tym serwerze[/ironia]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...