Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Reinor.pl

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku napisze ze dlugo odpisywales na mojego posta, zastanawiales sie co napisac ?

Po #1 nie pisałem do Ciebie, ale skoro to odebrałeś w ten sposób to widzę, że trafiło na odpowiedniego odbiorcę..

Nie pisales do mnie ?

a to, że kilka osób w tym temacie ma problemy emocjonalne odstawmy na drugi plan.

Tak wiem, napisales "kilka osob" ale malo osob pisze w tym temacie, wiec pomyslalem ze rowniez do mnie kierujesz ta wypowiedz.

Po #2 nie jestem żadnym parapetem mały człowieczku, obrażać to możesz rodzinie przy stole, ale nie mnie..

Parapetem raczej, to znaczy napewno jestes, juz napisalem ci wczesniej dlaczego mam o tobie takie zdanie. Na dodatek napisales do mnie "maly czlowieczku" rozumiem ze czlowiek ktory ma 18 lat i twoim zdaniem jest "maly" poniewaz ja przykladowo jestem pare lat mlodszy od ciebie ? tutaj sam udowodniles ze jestes jednak tym pustakiem czyli parapetem.

Sa ludzie na tym swiecie co maja po 14/15 lat i by cie zalatwili silowo albo poprostu intelektualnie, wiec prosze o troche szacunku dla mlodszych od ciebie uzytkownikow tego forum.

Po #3 moje posty nie są, żadnym spamem - tylko odpowiedzią na zbędny spam - ja również raportuję posty, więc nie bądź taki 'micro' MOD..

Twoje posty jednak sa zaliczane do spamu parapetow. Tutaj sie mylisz "duzy czlowieczku" ty nie odpisujesz tylko pierdo*** glupoty.

Posty mozesz raportowac, regulamin tego nie zakazuje ale wrecz przeciwnie, wkoncu po cos dodali ten button "Zglos".

Po #4 jeśli już chcesz coś pisać w moją stronę, to patrz na ortografię.. - chyba zbyt wiele nie wymagam?..

Tutaj mnie rozwaliles, teraz "odpicowales" swojego posta w google chrome i myslisz ze jestes fajny ? twoje wczesniejsze posty nie blyszczaly i smierdzialy pustakiem.

Ja osobiscie nie mam mozliwosci korzystania z polskich znakow poniewaz mieszkam pare lat za granica i nie mam polskiej klawiatury. Jezyka polskiego nie uczylem sie juz 6 lat i czasami mam problemy z orotografia, ale to nie takie duze problemy i na dodatek znam trzy jezyki obce. Mozesz mi wytykac moje "male" bledy ortograficzne, naprawde nie obchodzi mnie twoje zdanie na ten temat.

Po #5 ip TS daje tylko dla znajomych, a Ty owym nie jesteś, zresztą nie lubię ludzi, którzy pompują się przez neta..

brawo ...

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba jednak cie w tym Paczkowie odwiedzę zniszczyłeś mój pierwszy serwer pod pretekstem pomocy teraz całe twoje gówno się wylało i bronisz się jak taki dureń, nie ładnie panie Kamilu R.

przyjedz do mnie zapraszam

@top serwer polecam

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Santriel, skoro twoj serwer nie jest postawiony pod isa, to dlaczego masz tam takie itemki jak naprzyklad te dwa ? :

qAh2F.jpg

Szczerze mowiac pierwszy raz widzialem takie typu itemki z "dodatkowymi bonusami" oczywiscie dla graczy z grubym portfelem.

Dodam jeszcze ze 700 SM na Reinor.pl to koszt 30,75zl. wiec sami sobie odpowiedzcie na to pytanie : Serwer Reinor jest zrobiony pod IS ?

Tak samo ulepszacze ktore rowniez zostaly dodane do IS , czy to jest normalne ? raczej nie ...

Wlasnie przez te dwa itemki przestalem grac na Reinorze.

Opublikowano

Ale macie z tym ISem, jak by większość ruszyła głową to nikt by nic nie kupował i coś musiał by zmienić. Tak samo z tymi zatrutymi po 50 zł, jak dla mnie to tylko idiota mógłby takie coś kupić, a takich nie szkoda.

A tak w ogóle to teraz już nie ma dobrych privów, za dużo ich powstaje i większość to kopie kopi jeszcze raz skopiowanych.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Pragnę też was uprzedzić, że pisanie złych opinii nt. serwera = ban na serwerze, na każdym jego serwerze tak było i każdy tak samo kończy. Mój nick już zna, wszędzie gdzie bym nie grał na jego serwerze kończę z banem po napisaniu negatywnego komentarza. W sumie może to już olał sobie, dla niego i tak liczy się tylko kasa. Nie liczą się dla niego komentarze, opinie innych osób nt. jego osoby, serwera.

Przecież gdyby był normalny miałby 3/4 więcej graczy niż ma teraz + większy zarobek by miał, nie sprzedawając nic na lewo.

Opublikowano

Chyba jednak cie w tym Paczkowie odwiedzę zniszczyłeś mój pierwszy serwer pod pretekstem pomocy teraz całe twoje gówno się wylało i bronisz się jak taki dureń, nie ładnie panie Kamilu R.

Ty byś pół internetu 'napierdolił', a pewnie jakby przyszło co do czego to rezultat jak w filmiku poniżej ( : [ nawet jakieś podobieństwo w twarzy jest xD '

Opublikowano

przyjedz do mnie zapraszam

@top serwer polecam

Akurat ty mozesz co najwyżej pędzlem pomachać na tym mpc. Nie masz adresu stulejki jak i jego danych, nie dotyczy cie sprawa pomiędzy nimi, a wpierdalasz się w ich prywatne sprawy pisząc "Zapraszam do mnie". Takie chłopaczki spamujące na mpc itp. to w 90% chudzinki w okularkach. Nie wpierdalaj się w sprawy prywatne bo ktoś oczernia, a raczej wypowiada się negatywnie o twoim "kochanym" serwerku, który zapewne stanowi 90% twojego wolnego czasu.

Pozdrawiam cie idioto.

xnzn.jpg
Opublikowano

Inkscape... Przestał się interesować jednym to skacze na drugi, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i muszę stwierdzić, że mania tych serwerów już całkowicie wypaliła Ci mózg.

Wszystkim co robisz musisz się pochwalić, skarbówka, licencja sraty, taty. Zajmij się swoim serwerem, a jeżeli chcesz kogoś udupić to najpierw coś zrób, a później się chwal efektem.

C.

Opublikowano

Inkscape... Przestał się interesować jednym to skacze na drugi, tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i muszę stwierdzić, że mania tych serwerów już całkowicie wypaliła Ci mózg.

Wszystkim co robisz musisz się pochwalić, skarbówka, licencja sraty, taty. Zajmij się swoim serwerem, a jeżeli chcesz kogoś udupić to najpierw coś zrób, a później się chwal efektem.

C.

Najpierw coś osiągnij, potem zacznij się wymądrzać.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Akurat ty mozesz co najwyżej pędzlem pomachać na tym mpc. Nie masz adresu stulejki jak i jego danych, nie dotyczy cie sprawa pomiędzy nimi, a wpierdalasz się w ich prywatne sprawy pisząc "Zapraszam do mnie". Takie chłopaczki spamujące na mpc itp. to w 90% chudzinki w okularkach. Nie wpierdalaj się w sprawy prywatne bo ktoś oczernia, a raczej wypowiada się negatywnie o twoim "kochanym" serwerku, który zapewne stanowi 90% twojego wolnego czasu.

Pozdrawiam cie idioto.

A żeś dojebał do pieca

Prywatne sprawy to załatwiaj pw a nie na forum publicznym

Czy mi sie wydaje czy ja czegoś nie rozumiem? co wspólnego z reinorem mają poprzednie projekty Santriela?

nawet jeśli okradał niszczył to to jest NOWY PROJEKT.

Kochanym serwerku tutaj to dojebałeś gram może 2h dziennie na reinorze

tylko wkurwia mnie to że bez żadnych konkretnych dowodów oskarżacie administratora.

Ja żadnej strony nie trzymam jak coś wypłynie o reinorze to odejde

ale narazie to widzę tutaj 80% negatywnych postów nie popartych najmniejszymi dowodami.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A żeś dojebał do pieca

Prywatne sprawy to załatwiaj pw a nie na forum publicznym

Czy mi sie wydaje czy ja czegoś nie rozumiem? co wspólnego z reinorem mają poprzednie projekty Santriela?

nawet jeśli okradał niszczył to to jest NOWY PROJEKT.

Kochanym serwerku tutaj to dojebałeś gram może 2h dziennie na reinorze

tylko wkurwia mnie to że bez żadnych konkretnych dowodów oskarżacie administratora.

Ja żadnej strony nie trzymam jak coś wypłynie o reinorze to odejde

ale narazie to widzę tutaj 80% negatywnych postów nie popartych najmniejszymi dowodami.

Głupiego książką nie przekonasz.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Jak czytam te wasze wypowiedzi to śmiech mnie ogarnia na całego. Każdy się tylko prześciga co by tu jeszcze skłamać i zmniejszyć graczy Reinorowi a żeby do mnie więcej przybyło (mówię tu o kilku adminach innych serwerów). Po waszych wypowiedziach również nigdy nie zawitam na wasze serwery bo pokazaliście jakimi jesteście na prawdę pro admini którzy przekrzykują się i spinają przez neta. Santriel dobrze robi, że nie odpowiada na wasze bzdurne ostrzenia i groźby przez to pokazuje, że głupiemu trzeba ustąpić bo nigdy go nie przegadasz zawsze coś sobie wymyśli w tej swojej głowie i mu nie przetłumaczysz.

Oczywiście zapraszam na serwer ostatnio Santriel dodał Lodowy wymiar i teraz pracuje nad Systemem Osiągnięć, za pkt z owego systemu będzie można kupić kilka rzeczy z IS między innymi zwierzaczka.

Opublikowano

Juz coraz mniej ludzi w m1

Wdnlm.jpg

Bo 2x wiecej osób chodzi na ww/radził bym też zobaczyć ile osób drop na bo/v2

Marcusny, nie ma co się spierać, gra mniej osób niż wcześniej (nie liczmy że wakacje). Serwer był ciekawszy, z początku nikt nie wiedział że to eron, na pewno część osób odeszła po aferach i wpadkach Erona, nawet to że się dowiedzieli że to serwer Erontrona.

Pamiętam ile było na początku września ludzi, patrzę na ss i widzę że jest ok. 2 moze 2,5 raza mniej niż wcześniej. Licznik dalej jest podkręcony, jak uważacie ?

No tak może i jest podkręcony a nawet napewno

Ludzi gra mnie no ale mamy rok szkolny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Marcusny, nie ma co się spierać, gra mniej osób niż wcześniej (nie liczmy że wakacje). Serwer był ciekawszy, z początku nikt nie wiedział że to eron, na pewno część osób odeszła po aferach i wpadkach Erona, nawet to że się dowiedzieli że to serwer Erontrona.

Pamiętam ile było na początku września ludzi, patrzę na ss i widzę że jest ok. 2 moze 2,5 raza mniej niż wcześniej. Licznik dalej jest podkręcony, jak uważacie ?

Opublikowano

Witam, mam problem jak mi ktos pomoże będę bardzo wdzięczny.

Chodzi o to ze wszystkim dziala server i stronka i ts a mi nie ;x

Nie dziala mi nic nie wie ktos co sie stalo , wszystkie servy mi dzialaja i stronki tylko nie reinora.

Nie dziala mi ani stronka ani server ani ts ;x

157326dadsa.png

Bywalec
Opublikowano

Witam, mam problem jak mi ktos pomoże będę bardzo wdzięczny.

Chodzi o to ze wszystkim dziala server i stronka i ts a mi nie ;x

Nie dziala mi nic nie wie ktos co sie stalo , wszystkie servy mi dzialaja i stronki tylko nie reinora.

Nie dziala mi ani stronka ani server ani ts ;x

Bana masz ;s.

Opublikowano

Po 1 nie mialem za co dostac bana

Po 2 jakbym mial bana to dzialalaby mi stronka i ts -,-

napisz mi swoje ip na pw

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...