Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Bogiem . "_"

Maajki?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, chciałbym oglądnąć ten film, ale cóż, hajs się nie zgadza xD Zresztą, wolę sobie nowe głośniki kupić i oglądnąć film na kompie, w spokoju, sam. Fanem kina nigdy nie byłem.

Opublikowano

2Up

Coś w tym może być, aczkolwiek jak ja oglądałem to było 3/4 dorosłych. Dla mnie film jest ciekawy, i trzeba go obejrzeć ;)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano
gdzie mogę go zobaczyc

Tak nazwiązując.. Wolę wydac 20 zł na bilet niż na "melanż". Sam ściągam filmy, ale głównie takie, których nie grają w kinach, albo nie można ich kupić w polskich pseudosklepach. Jak tacy w was "fani", a nie wydacie kilku zł na film, to gratuluję. Jak wpomniał KPRP - kino ma swój klimat.

multikino.jpg

Opublikowano
To go kurwa chyba nie ogląda, a nie kradnie? - no kurwa mać.

Ukradnę merca, bo mam wszędzie daleko.

A i jestem dorosły, sam finansuje swoje wydatki.

Ukraść merca a film to niestety nie to samo. Poza tym kradnę marną kopię filmu którą można zrobić w 5min za darmo, niestety z samochodem tak nie idzie.

Cieszę się że jesteś dorosły i masz pieniążki to świadczy o tym że jesteś już wystarczająco dojrzały aby samemu za siebie odpowiadać i finansować swoje wydatki.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

A może byście pomyśleli że może ktoś nie mieszka w wielkim mieście i nie ma takich standardów jak kino?... Pomyślcie ludzie... aż tak trudno?Jakby chciał i mógł iść do kina to by nie pisał tego tematu... Myślenie nie boli ;)

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

@Up

Nie wierzę, że mieszkasz na pustyni/grenlandi lub w MEGA wiosce, żebyś nie miał dostępu do kina. A jeżeli tak, to bilet na autobus kosztuje kilka zł :) dla chcącego nic trudnego. No chyba, że autobusów też nie ma :) A może mieszkasz w erze kamieni?

Mamy XXI wiek :)

Ukraść merca a film to niestety nie to samo. Poza tym kradnę marną kopię filmu którą można zrobić w 5min za darmo, niestety z samochodem tak nie idzie.

A co to za różnica? - kradzież to kradzież, ehhh niektórym to ciężko coś wytłumaczyć :/

Cieszę się że jesteś dorosły i masz pieniążki to świadczy o tym że jesteś już wystarczająco dojrzały aby samemu za siebie odpowiadać i finansować swoje wydatki.

Ja też jestem zadowolony :)

No cóż, do dzieciarni i tak się nie dotrze...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...