Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Bogiem . "_"

Maajki?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da ktoś strone gdzie mogę go zobaczyc ? :)szukałem na googlach ale nie było :D . Pisac tutaj albo na PW

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Na taki film szkoda 1 grosza -_-

Dobrze ,że stać Cię na telewizje ,bo pewnie nie raz widziałeś okropny film ,a mimo to płaciłeś dalej za telewizje SZACUN.

@@ Idź do kina ,lepszy obraz , dzwięk a bilet od 17-20 zł.

Opublikowano

Dobrze ,że stać Cię na telewizje ,bo pewnie nie raz widziałeś okropny film ,a mimo to płaciłeś dalej za telewizje SZACUN.

@@ Idź do kina ,lepszy obraz , dzwięk a bilet od 17-20 zł.

Nie mam tego syfu w domu. Ofc stać mnie na to, ale wolę 42' podłączone do kompa.

Opublikowano

Na

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Jak chcesz dam ci linka na darmowego uploada na PW do tego filmu . :)

Opublikowano

Film warty obejrzenia, premierka to było coś... ;) No ale nawet i po premierce polecam się wybrać do kina i dać te 20zł niż ściągać z neta... ;)

Opublikowano

Wypierdalaj do kina a nie ;/

Zero szacunku dla pracy ;/

@UP

Tylko szkoda że to nie jest film ;)

Więc się nie nabierajcie.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=xOGG-ZYKdOg

Super film, tylko trochę długo się buforuje.

buahaha leże, "długo się buforuje"

po 1.

Nie ma jeszcze wersji "nie kinowej"

po 2.

Koleś na tym filmiku dał tylko wstęp z traileru i potem zapętlił screen buforowania się filmiku z yt, jakbyście chociaż coś mieli w tych głowach pomyślelibyście że to kółko na yt się kręci a nie stoi w miejscu.

Do tego koleś pisał że film jest dostępny w 1080p a z tego co mi wiadomo film kręcono w standardzie 720p :D leże

beka 100%

Opublikowano

Kino. Film ma swój klimat, i trzeba go obejrzeć w kinie, no ale pewnie większość i tak go nie zrozumie... ehh te czasy wszystko z neta...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@UP: Może nie każdy jest takim wielki 'fanem' by wydawać 20zł. Niektórzy może wolą na inny film wydać 20zł, a ten obejrzeć na necie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Znowu się odzywają bogate dzieci którym rodzice dadzą na filmik w kinie. Pomyślcie bałwany, że może nie każdy może sobie na to pozwolić. Albo po prostu kino ma bardzo daleko od swojego domu?

@topic poczekaj jeszcze z miesiąc i będzie w wysokiej rozdzielczości na większości warezów. Albo jeśli chcesz to możesz zadowolić się wersją oczojebną, czyli taką że ktoś pralką nagrywa film w kinie.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Zostaje Ci tylko kino, ponieważ nie ma żadnego na necie, nawet wersji kinowej.

A ten filmik co krąży po YouTube to ściema, pokazuje, że trwa 2h, a od 0:15 sek. pokazuje się, że niby się buferuje.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Przykro mi wam to pisać ale właśnie podałem autorowi linka z forum i to nie jest "Kinówka" właśnie sam ten film teraz oglądam :D

Edit@

Up@ Widocznie bardzo często ściąga filmy :)

Ja już jestem w 10000%% Piratem :DD

Opublikowano

Znowu się odzywają bogate dzieci którym rodzice dadzą na filmik w kinie. Pomyślcie bałwany, że może nie każdy może sobie na to pozwolić. Albo po prostu kino ma bardzo daleko od swojego domu?

@topic poczekaj jeszcze z miesiąc i będzie w wysokiej rozdzielczości na większości warezów. Albo jeśli chcesz to możesz zadowolić się wersją oczojebną, czyli taką że ktoś pralką nagrywa film w kinie.

To go kurwa chyba nie ogląda, a nie kradnie? - no kurwa mać.

Ukradnę merca, bo mam wszędzie daleko.

A i jestem dorosły, sam finansuje swoje wydatki.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...