Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sześcienne Przgody (Kanciasta Dolina) - Gościnnie Polski Pingwin

Roxiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Arkadiusz

Nick: abiyan ( + dodam, że na wczesniejszym koncie miałem okazje gościć na serwerze "Kwadratowej Maskary S01 przez 3dni. Tworzyłem puuułapuunie z PSPMagister. Lecz na innym koncie mc ikahun - lecz konto nie aktywne ze względu hack'u. Let's play przerwałem jakoś 3msc temu po tym jak Google zablokowało mi konto :x. Jeżeli potrzeba mogę wznowić GP.

Staż w Mc: Od startu byłem jednym z kilkudziesięciu lub kilkuset graczy którzy dostali 1 darmowy dodatkowy gift code.

ps. Oczywiście zbędne pytanie czy mam Premium - bo wiadomo że mam. Co do skype to mogę podać na PM lub jeżeli macie inny komunikator głosowy również mogę tam wstąpić. Nie mam problemu z komunikacją z innymi graczami - lubię gadać oraz "pokazuję, objaśniam" co robię :). Pozdrawiam oraz oczekuję na odpowiedź z WL.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurdełełkę. Jestem za wywaleniem jakiegoś 13 latka (bez urazy) i dodaniem osoby powyżej! Jeżeli oczywiście to co napisałeś, jest prawdą. ;>

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Imię: Dawid

Nick: TexasinskiPL

Staż w Mc: od Alphy

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Kurdełełkę. Jestem za wywaleniem jakiegoś 13 latka (bez urazy) i dodaniem osoby powyżej! Jeżeli oczywiście to co napisałeś, jest prawdą. ;>

Prawda, jakbym miał jeszcze na dysku to bym dodał lub udostępnił film z let'sa . Może PSPmagister ma odcinek, ale nie wiem czy on nagrywał w tym momencie Minecrafta - tylko nie liczcie na to że on od tak sobie wam odpiszę. Po drugie przyjmuje tylko e-mail. Ale jak ktoś jest ogarnięty i domyśla się to pomyśli jaką musi mieć zapchaną skrzynkę odbiorczą :>. Jak wiecie każdego dnia również nie nagrywa więc nie musiałem się załapać na film, gdyż ma inne sprawy jeszcze do nagrywania nie tylko MC. Zresztą jak ktoś go ogląda to coraz rzadziej nagrywa na kanciastej bo go nieźle tam ciułają :>.

To jedynie decyzja Roxiss czy się dostanę czy nie. Oraz decyzja czy chce mieć chaos na serwerze czy nie. Nie każdy 13-stek musi być kid'em pokroju a rozwalę a okradnę. Ale jeżeli się trafi to pozdro na serwerze, bo nie każdemu się podoba x-ray lub okradanie za czym idzie utrata graczy. Dobra, poczekamy aż wbije Roxiss, bo miała aktualizować WL jutro. :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Imię: Michał

:)

Nick: TheMiqus

Staż w Mc: Z 1,5 roku? Sam nie pamiętam od jakiej wersji

:)

@No tak rekrutacja na nowo w pon.Dopiero teraz przeczytałem ;d. \'''/

Opublikowano

Imię: Alan

Nick: OldSkullowy

Staż w Mc: 2 lata

OCZYWIŚCIE PREMIUM

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Imię:Jakub

Nick:JestemJakub

Staż w Mc:Od beta 1.5_01

Premium: Tak

A i jeszcze coś ... Jeśli mnie pamiętasz Roxisska to grałem na McEarth :)

Opublikowano

Imię:Kacper

Nick:Kapix147

Staż w Mc:Od podajże 1.3 Beta

Premium: Tak :)

Gram na różnych serwerach ( najczęściej survival i freebuild ) , chętnie pomagam , lubię przygody w cave'ah i PVP :)

Opublikowano

Imię: Jan

Nick: hokeista00

Staż w MC 1.5 roku :>

Mam premke ;>

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

Imię:Tomasz

Nick:agam333

Staż w Mc:od alphy 1.2, jesli premium wymagane to oczywyście mam :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...