Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.PL [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem jakieś 2,3 dni temu zgłoszenie, że nie da się robić złodzieja dusz na +7 ... I jak widzę nadal nie da się go robić, coraz bardziej ten serwer mnie odpycha.

A w dodatku na ekstazyjny wachlarz na +7/8/9 nie potrzeba było pereł, więc co to ma być?!

• Odpowiedzi 343
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób średnio gra na serwie? Jak wbija się skile? dropiąc ku kamienie duchowe? 55ku do G ?

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Ile osób średnio gra na serwie? Jak wbija się skile? dropiąc ku kamienie duchowe? 55ku do G ?

Jeżeli licznik Dobrze działa to gra Około 170/190 Osob Dziennie , Skile: Ku/Zwoje Egzo,Rady Pustelnika i Kamienie Duchowe Leca z Metków 15+lv

i 10 Ku i Skill G1 ;p

Zapraszam

Opublikowano

No niestety, Team chyba nie ma ochoty na żadne poprawki. Codziennie padają channela, miała być nowa maszyna do tej pory nie ma. Miały być stałe eventy - nie ma, raz na jakiś czas się pojawią raty. Dodatkowo Team w grze jest chyba raz na tydzień.

Najwięcej piszą a tego nie robią, i to jest jedyny minus serwera.

1355504898-U363840.png

Opublikowano

No niestety, Team chyba nie ma ochoty na żadne poprawki. Codziennie padają channela, miała być nowa maszyna do tej pory nie ma. Miały być stałe eventy - nie ma, raz na jakiś czas się pojawią raty. Dodatkowo Team w grze jest chyba raz na tydzień.

dlatego tam nie gram od miesiaca bo wiedzialem jak bedzie =) a troche napracowalem sie zeby wbic skille na P + eq

Opublikowano

kupa kupy z przewagą kupy... masakra, serwer nędza, adminów nie ma, większosc rzeczy bugnięta, no i 3 osoby na serwie rano i wieczorkami... reszta gimbusy

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

Została zamówiona nowa strona.Do środy powinna być gotowa.

Na środe/czwartek przewidziana bardzo długa przerwa techniczna.(ok.8h)

Po tej przerwie wszystko powinno wrócić do normy oraz myśle że spodoba wam się kilka rzeczy.

Zostanie dodanych mnóstwo udoskonaleń.

Nad tym systemem zmian już myślę co pisali upp.

W dodatku możecie się spodziewać już na weekend uptade oraz eventu Halloween!

Oczekujcie na wiecej informacji!

(za wszelkie nie dogodności przepraszam,miałem sprawe w sądzie,,,)

Opublikowano

Została zamówiona nowa strona.Do środy powinna być gotowa.

Na środe/czwartek przewidziana bardzo długa przerwa techniczna.(ok.8h)

Po tej przerwie wszystko powinno wrócić do normy oraz myśle że spodoba wam się kilka rzeczy.

Zostanie dodanych mnóstwo udoskonaleń.

Nad tym systemem zmian już myślę co pisali upp.

W dodatku możecie się spodziewać już na weekend uptade oraz eventu Halloween!

Oczekujcie na wiecej informacji!

(za wszelkie nie dogodności przepraszam,miałem sprawe w sądzie,,,)

No w końcu jakieś zmiany bo przez miesiąc w ogóle nie zajmowaliście się serwerem. Mam nadzieję że naprawicie bugi które są na serwerze od ponad tygodnia np.: brak możliwości teleportu na ognistą.

Opublikowano

Gdzie podział się event halloween? Nie rozumiem troszkę tego. Serwer mi się podoba, jest troszkę błędów, ale do wytrzymania. Jednak wielkim minusem jest to, że od początku mojej gry nie widziałam w grze żadnego GM'a, czy administracja interesuje się w ogóle serwerem i patrzy co się na nim dzieje? Drugi minus - mało graczy. Zachęćcie troszkę ludzi bo w sumie gra na tym serwerze jest taka jak na PL'u - exp, drop, brak eventów tylko jest o tyle gorzej, że nie ma nawet z kim się pobić w m1 bo zazwyczaj stoi tam 20 osób maks. Nie pozwólcie odchodzić tym graczom co są to na pewno przyjdą kolejni. No i przydałoby się troszkę zwiększyć szansę na ulepszenie itemów, bo czasami mam wrażenie, że na zrobienie itemu do +4 jest 30% szans... ;x

Pomimo wszystko POLECAM I ZACHĘCAM DO GRY, bo czym więcej osób będzie grało tym będzie ciekawiej.

ciastek323.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...