Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłeś na filmie " Jesteś Bogiem <33 Magik <33 "

hoops2

Byłeś w kinie na " Jesteś Bogiem "  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak <33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem. ale nie jestem jakimś gimbusem, żeby się tym chwalić i wrzucać besty o tym na fb.. Słuchałem PFK na długo przed filmem, i nie jestem sezonowym fanem. wkurwia mnie to, że ludzie o nich zapomnieli . teraz jest film, to 3/4 znajomych zaczęło ich słuchać, 2-3 miesiące sprawa przycichnie i znowu będą ich mieli w dupie :x

Opublikowano

nie bo po co , nie ma w nim nic interesującego

kolejny film wokół którego robi się szum tylko dla reklamy i sprzedaży biletów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ajjjjj ;** Nio pewnie muj ty warjacie xddd ;**** Wjesz że cie kocham ????????????? <3333333333

.

.

.

.

.

.

BEKA

Opublikowano

Byłem. ale nie jestem jakimś gimbusem, żeby się tym chwalić i wrzucać besty o tym na fb.. Słuchałem PFK na długo przed filmem, i nie jestem sezonowym fanem. wkurwia mnie to, że ludzie o nich zapomnieli . teraz jest film, to 3/4 znajomych zaczęło ich słuchać, 2-3 miesiące sprawa przycichnie i znowu będą ich mieli w dupie :x

Podpisuje się pod tym co mówisz, o tych gimbusach. Ja się jaram filmem i cieszę się że coś takiego powstało, a Ci pseudofani jak mowisz po 2-3 miesiącach zapomną, ale pomysl o tych co sie wkręca w hip hop przez ten film i będą mieli zajawke. Film oglądałem i jak mówiłem jaram się :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Nie byłem i nie chcę być. Nie interesuje mnie ich muzyka z wyjątkiem może dwóch piosenek które mogą wpaść w ucho a co dopiero film...

Opublikowano

Nie byłem, bo wiedziałem, że będzie kino zapełnione nastolatkami które mają cieczkę z powodu plakatu peefka. Zamierzam iść, ale nie w tych dniach, bo teraz jest napływ "fanek" i chyba mnie zabiją za to, że miejsce im zająłem. Btw. Słuchałem K44 i PFK długo przed filmem. Autorze tematu jesteś zerem, elo ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...