Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłeś na filmie " Jesteś Bogiem <33 Magik <33 "

hoops2

Byłeś w kinie na " Jesteś Bogiem "  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak <33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie , idiotyczny film zapewne... Ci ludzie nie potrafią nawet innego tytułu wymyślić myślą że może kiedyś do Boga podskoczą ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Poszedłem do kina tylko po to by popatrzeć na orgazmy nastolatek. Nie zawiodłem się. (Tak jestem zboczony)

Opublikowano

ehmm

Czy to jest TEN WIELKI FILM o którym wszyscy nagle gadają?

Jak tak to nie nie byłem i nie będę .....

rol PUAH SAMOBÓJSTWO , szyPko szyPko robimy film dla gimbazeri ( sorry, ale taka jest prawda ... < mówi wam to jeden z gimbazjum w którym JEB i już koszuleczki, zdjęcie magika, magik na tapecie, magik w telefonie, magik na ścianie, magik na tablicy informacyjnej 'JESTEŚ BOGIEM!'> {true story....}. Wiecie co... My life is over, fuck my life and me ......

Opublikowano

Nie, nie byłem i nie będę.NIe interesuje się hip-hopem, rapu słucham od czasu do czasu.Wolę rocka, hardrocka, metal i folk metal.

Opublikowano

Na filmie nie byłem, jakoś nie mam ochoty ani czasu iść do kina.

PFK, znam, czasem słucham nawet teraz.

Nic do tej całej akcji poplularyzowania nie mam, może ktoś wyciagnie z ich kawałków jakiś przekaz i stanie się lepszym człowiekiem :)

f.png

Opublikowano

Nie, nie byłem. Ostatnio to jest modne a ja nie idę za stadem i nie silę się na "fajność"

Film obejrzę w internecie kiedyś tam przy okazji bo nie widzę sensu w chodzeniu do kina na filmy.

Zamiast dać 15zł na bilet lepiej kupić sobie pizze i oglądać w domu przed kompem.

HBV27j.png

Opublikowano

100_100_727490088_Magik_-_No_to_HOP_przez_SoMeei_middle.jpg

Skoczyłem sobie na film, oglądnąłem i czuje niedosyt.

Przez takich jak ty mmt jest na dnie,siema.

Dałbym ci wykład ale bez mózgu sie nie obejdzie niestety.

Matka nie uczyła że o zmarłych się źle nie mówi?

Szkoda że ten człowiek wyciągnał więcej uśmiechu z życia w ciągu 20 lat niż ty w ciągu całego życia zdobędziesz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przez takich jak ty mmt jest na dnie,siema.

Dałbym ci wykład ale bez mózgu sie nie obejdzie niestety.

Matka nie uczyła że o zmarłych się źle nie mówi?

Szkoda że ten człowiek wyciągnał więcej uśmiechu z życia w ciągu 20 lat niż ty w ciągu całego życia zdobędziesz.

Do Botanica akurat nic nie mam, ale zauważyłem, że w ostatnich tygodniach hejtowanie Magika stało się... "modne"?

Niektórzy nie wiedzą nic o nim, a to im nie przeszkadza w naśmiewaniu się zniego...

Małą podpowiedź - są ludzie, którzy zrobili dużo więcej niż wy kiedykolwiek zrobicie, to samo w sobie jest powodem, dla którego zasługują na szacunek...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ech ja nie poszedłem po prostu sobie pobrałem z Forum i nie w Lektorze.! -,-

Jak ktoś chce linka do Dowloada pw. ;)

Opublikowano

Ja się moge przyznać , Paktofoniki zacząłem słuchać dopiero kiedy przeczytałem książkę o tym zespole

Na film z wielką przyjemnością poszłem i nie żaluje ani minuty ;)

Opublikowano

Nie którzy normalni są na forum np . @up . A reszta jakaś pierdolnięta ktoś napisał że źle się nie mówi o zmarłych popieram. Dlatego kurwa nie pisać nic obrażającego pfk , magika.

87164478848518422776.png

Opublikowano

dla mnie śmieszni ludzie byli, którzy wbili się na salę, oglądali film śmiejąc się cały czas, jedząc przy tym popcorn. Trzeba się wczuć, słonecznik, w kieszeni kasety i to jest to -,- PFK słucham od 3 lat, ale wkurwiają mnie ludzie, którzy nagle są wielkimi fanami. Pewnie nawet nie wiedzą, że Sot to beatboxer, a Dj Bambus tworzył skretche dla nich. Żarty są spoko, czasami sam się śmieje, ale z umiarem...

Opublikowano

Byłem , jestem nawet zadowolony ,choć wolę książke to po prawie 6 latach słuchania PFK, K44 ,3xKK film to jakoś zobraził. Zagłosowałałbym na tak ,gdyby nie to "Magik Forever" ,ponieważ zajebiście nawijał tam rahim i fokus (powierzchnie tnące ... ).

@@Teraz wiadomość do wszystkich marnych prowokatorów. Chuj Wam w potylice : ) Nawet jak nie lubie tego gatunku muzyki to samej osobie można oddać szacunek jako zmarłemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...