Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]Chronos Last Chaos - Francuski

regresiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim.

Też tak myśle xD, czytałem o tym blackstyle co się tam tak wszyscy jarają. Tylko dlatego że jest polski a więcej zbędnych dodatków odpycha.
86367586.jpg
Opublikowano

Co do servera, również polecam. Dziś także udało mi się dobić 230, nie zajęło mi to zbyt wiele czasu. A więc jeszcze raz polecam, bo na ten moment mało jest naszych na tym serverze :/

Opublikowano

Server zajebisty =) Polecam, gra sie naprawde bardzo dobrze : ) A powie ktos jak ogarnac do 150? Gdzie wchodzi cast? Oplaca sie grac Cieniem? Gdzie wchodzi skill cooldown? No i chyba na tyle ; d

/gif

Opublikowano

Server zajebisty =) Polecam, gra sie naprawde bardzo dobrze : ) A powie ktos jak ogarnac do 150? Gdzie wchodzi cast? Oplaca sie grac Cieniem? Gdzie wchodzi skill cooldown? No i chyba na tyle ; d

Od 120 wbijaj na Lilitach w Strayanie (normalnie są na miejscu harpii). W sumie tylko na tych moobkach lecisz całą grę, możesz iść na Morakesy czy coś, jak wolisz, bardzo podobny exp jak sprawdzałem. Każdą postacią opłaca się grać, zależy jakie masz accki tak naprawdę :D (według mnie). Gram ryckiem, jak większość osób na tym serwie, a zaczynałem cieniem, ryckiem lepiej mi się biło, triplem lecisz prawie, że non-stop :D tylko potrzebna jest celka. Spróbuj cieniem jeżeli chcesz, exp leci szybko, więc najwyżej zaczniesz od nowa. W końcu to prywat a nie global. Cast wchodzi na broni, rękawicach i hełmie, wszędzie max 70%. Cast i cooldown to chyba to samo, skill cooldown czyli casting xD tak czy nie? Mogę się mylić ^^

Opublikowano

Cast, Casting. Wziete z PL LastChaos =) Skill cooldown to cast, nie mylisz sie ; ) Dzieki za odpowiedz. A jeszcze jakie najlepiej pieczeci? Hm... I gdzie accki dropia?

/gif

Opublikowano

Cast, Casting. Wziete z PL LastChaos =) Skill cooldown to cast, nie mylisz sie ; ) Dzieki za odpowiedz. A jeszcze jakie najlepiej pieczeci? Hm... I gdzie accki dropia?

Pięczęciez z comanderów w tomb, i chciałbym nadmienić że nie wolno wchodzić do straya przed 190 bo ban podobno jest
86367586.jpg
Opublikowano

No ja tam tylko casta wbijalem, a reszta jakie sie fajne udalo wbic, abs czy celka, nie ma jakichs koksowatych jak na niektórych, że wbijasz je, bo bardzo dużo dają, może się mylę, w sumie to wszystko z własnego doświadczenia tylko, nikt mi nie pomagał. Accki w tombie, polecam moobki czy basenie ^^. Najlepsze accki mozna chyba kupic w IS jedynie, typu 5x celka, za ok. 15k cashu.

i chciałbym nadmienić że nie wolno wchodzić do straya przed 190 bo ban podobno jest

Hehe, a tego nie wiedziałem. Dlatego mówiono mi, żebym na puchach w Merak leciał na początku. ^^

Opublikowano

Nabilem 165 =) Gdzie expic? ; d

Tak jak wcześniej pisałem, leć na Lility w strayanie, nie patrz na bana, bo nikt Cie nie sprawdzi ^^ Po za tym do tego 180 czy tam 190 szybko dolecisz. Co do gildii, to tak, "największą" jaką tam widziałem jest gildia regresiv-a, tyle tylko, że nikt tam nie gra, no może jedna osoba, czasem ją widywałem. Lepiej wybrać jakąś zagraniczną gildię.

Opublikowano

Zaczalem grac Rycerzem. O wiele, wiele lepiej =) Na Genericu gralem Rycerzem i tez wysmienicie mi sie gralo. W 1h nabilem 180 :3

/gif

Opublikowano

Dlatego że Triple Bash praktycznie nie ma animacji fajnie sie gra innymi profesjami też ale musisz mieć czarke na haste

86367586.jpg
Opublikowano

Server dosc dyskryminujacy inne kraje... Byl dzis event, i napisali cos po Francusku, a pod spodem po angielsku, zeby nie uzywac Translatora bo ten event i tak jest dla ludzi z francji... :/

/gif

Opublikowano

Zaczalem grac Rycerzem. O wiele, wiele lepiej =) Na Genericu gralem Rycerzem i tez wysmienicie mi sie gralo. W 1h nabilem 180 :3

No widzisz, tak jak wcześniej wspominałem, tylko accki na celke i jazda :D

Server dosc dyskryminujacy inne kraje... Byl dzis event, i napisali cos po Francusku, a pod spodem po angielsku, zeby nie uzywac Translatora bo ten event i tak jest dla ludzi z francji... :/

Mało kiedy pisząc o eventach, używaja innych języków, a z tym, żeby nie korzystać z translatorów, bo tylko dla francuzów są, to się nie spotkałem.

Hmm, zastanów się po co grasz na tym serwie. Ja grałem, wbiłem max-230 i nie ma co robić tam, zwłaszcza, że nie ma prawie naszych na serwerze, a głownie rozmawiają tam po francusku, serwer jest ogółem biedny w jakiekolwiek urozmaicenia, po za areną i tymi "eventami" nie ma nic do roboty, nawet na grody nikt nie chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...