Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avernus

avernusrpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynamy odliczać godziny do startu. Wszystkie osoby które sie zakwalifikowały, otrzymały powiadomienia. Jeśli ktoś ma poczte na o2.pl mogą być problemy, więc w przypadku kiedy ma tutaj skrzynkę a nic nie dostał, prosze się ze mną skontaktować.

Zapraszam jutro na 20:00. Otwieramy portale :)

Opublikowano

serwer zostal otwarty, zainteresowanie dojrzalych graczy przeroslo nasze oczekiwania. w zwiazku z tym przygotowalismy kolejne miejsca. Zapisujcie sie, jesli macie ochote zagrac na serwerze RPG z prawdziwym klimatem!

Opublikowano

@up

po co mnie ignorujesz ?

ile można czekać na dodanie do WL

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Właściciel serwera to pospolity spamiarz :D

... stwierdził gimnazjalista, rozpaczliwie próbujący zachęcić ludzi do swojego amatorskiego serwera, który nie może nawet dobrze wystartować, nie ma swojej strony www ani nie udostępnia screenshotów (zgadnijmy czemu).

Opublikowano

@up

po co mnie ignorujesz ?

ile można czekać na dodanie do WL

Jeśli nie otrzymałeś ma maila powiadomienia o przyjęciu, to znaczy że nie zostałeś z jakiegoś powodu przyjęty.

Opublikowano

AVERNUS RPG - ZDZIERSWO, KOLEJNA TANDETA NIE ZNAJĄCA ZASAD RPG.

SPAMUJĄCA NA INNYCH PUBLIKACJACH BO SAMA NIE UMIĘ ZROBIĆ REKLAMY SWOJEGO TANDETNEGO SERWERA.

PRZEKUPIA GRACZY MARNYM OPEM.

STAROŻYTNY MINECRAFT ZARAPSZAMY.

Publikacje serwerów minecraft.

Opublikowano

Co ty piepszysz??? Chyba Cie głowa boli.

jakim opem?

Jakie zdzierstwo?

To twój server to tandeta.

Mydliłeś ludzą oczy przez 2 tygodnie a teraz i tak u Cb nikt nie gra bo twój server to totalna żenada.

Weź sie zastanów co ty piszesz.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Przez takich spamiarzy jak ten serwer.

STAROŻYTNY MINECRAFT- CAŁA PRAWDA O TYM SERWERZE TYLKO U NAS

CZYTAJ W DZIALE MINECRAFT

AVERNUS RPG UWAŻAĆ NA TĄ BANDĘ.

RAPORTOWAĆ NIE DAĆ SIĘ !!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Serwer jest już na nowej edycji. Zapraszam do rejestracji na Betę która aktualnie trwa. Znajdziesz naszą stronę w prosty sposób (wystarczy dopisać .pl do nazwy serwera) ;)

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o wykonanie servera i  administracje nie mogę się wypowiedzieć gdyż nie dano mi zbadać na tego servera. 

Po wejściu na server wziąłem się za lekturę książek-poradników które miałem w ekwipunku, przez ten czas ktoś pojawił się i próbował ze mną się skontaktować, z lekka ignorowałem tą osobę gdyż chciałem dowiedzieć się czegoś o serverz w.w. książek. Po upływie minuty zostałem zaatakowany i zabity, a mój ekwipunek "skradziony". Pisząc na czacie o zwrot moje ekwipunku w stylu rp zostałem zignorowany przez wszystkich graczy online. 
 Społeczności servera na pewno nie polecam. Jak się mówi, jaka społeczność taki server.

Osoba która mnie zabiła została ukarana, moje itemy zostały zwrócone. Po dniu grania na serverze mogę powiedzieć ze jest to naprawdę klimatyczny server RPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...