Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] PvPMT2.pl

ninjaxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gralem... z lagi to po prostu masakra, wbilem 120lv. ludzi pelno, mapa zbugowana exp zabiera...

zrobilem all eq jak najwyzej, epiki tylko.. i bron na 140lv, zbroje na 102lv, i wiecej nie mozna bo z is trzeba...

na str jest losowanie, wygralem cos, aby odebrac potrzeba 5zl...

Opublikowano

NIe polecam.. LAg na lagu..

Staramy się wykluczyć lagi. W tym momencie już ich nie ma.

gralem... z lagi to po prostu masakra, wbilem 120lv. ludzi pelno, mapa zbugowana exp zabiera...

zrobilem all eq jak najwyzej, epiki tylko.. i bron na 140lv, zbroje na 102lv, i wiecej nie mozna bo z is trzeba...

na str jest losowanie, wygralem cos, aby odebrac potrzeba 5zl...

Lagów już nie ma. A co do losowania to z czegoś się server musi trzymać, lepiej chyba wylosować zbroję wartą normalnie 30zł i dać za nią 5 zł niż te 30.

IS jest tu górą. Bez minosa na +9 niewiele zrobicie.

Osobiście nie polecam.

Nikt Ci nie każe tego kupować w IS . Równie dobrze można je zdobyć od graczy, lub wylosować i odebrać za 5 zł PLN

Opublikowano

Ej znowu off no ;/

Ogarnijcie troszkę mysle że nie upadniecie jak niektóre :/

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Ej znowu off no ;/

Ogarnijcie troszkę mysle że nie upadniecie jak niektóre :/

DDOS był + została dodana arena pvp (u uriela) . Server już on - line zapraszam.

Opublikowano

Server największe dno na jakim grałem. Nie dosc ze lagi sa non stop,to jeszcze wszystko na wiekszy lvl jest TYLKO w is..

zapomniałem dodac. Admin rozdaje itemki z isu za doładowania do orange i specjalnie sie z tym nie kryje.

Opublikowano

Server największe dno na jakim grałem. Nie dosc ze lagi sa non stop,to jeszcze wszystko na wiekszy lvl jest TYLKO w is..

zapomniałem dodac. Admin rozdaje itemki z isu za doładowania do orange i specjalnie sie z tym nie kryje.

Jprdl, admini są ogarnięci i lagów niema neosie, może kup coś lepszego niż twój wooden PC ?

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Dzieci, nie płaczcie że jest is, bo jak dobrze wybonujesz, to eq 140 i 220 jest lepsze:) Tzn. Minos niby lepszy na wojny a zbrojka 220 do pvp... ale zbrojka 220 jest lepsza :* Wbijać nie płakać lagi są z dnia na dzień rzadziej.

Opublikowano

Grałem miałem na tym servie wszystko . Jak chcecie sobie pograć i pobawić Polecam ale jednak jedno ale .. Decoo 16 ;/ Zjebał ten server jak I Lomaxa . Przed 1 resetem grąło około 2k ludzi i wydawało to nawt 4 zł ;/ A teraz darmowa i ile zagra jak bedzie 500 osób to brawo . I To nie ma już tych czasów 13 pone albo Czarnego Legionu Lub Andromedy ... Ojninienie .. Stare dobre Pro :33 Pozdro Od Resovi :3 Sam osobiscie nie zagram .. Niechce mi sie już ... Poco grąć 2 - 3 raz :/ Dewillowi odałem całe eq ; /

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Roventiuss

Pamietasz mnie jeszcze jak tak to ci powiem tyle Myślisz że powrócic Np Monia ? Albo Facture Dan Polak i wielu wielu ?? Nie przez Deco jak by nie on to Byscie mieli naserio po 1-2 k Osób ;d cześć wam

CzopHoop | Olimpijczyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...