Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] PvPMT2.pl

ninjaxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie moge sie zalogować na serwa..? Wybrałem postać i ani rusz dalej.. zdarzyło się ze wczytywało do gry i zaraz wywaliło na logowanie..!! Co z tym KU*** jest?? Na innym cliencie jest tak samo! Coo robić..?

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh.. Co się porobiło.. Wpadłem specjalnie popatrzeć i szczerze mówiąc lekko się zawiodłem... Nic nie jest takie jakie było... Pełno isowców a że gra może z 20 osób to prawie cały server ;>

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer nie dlugo zostanie zapewne sprzedany, tak jak lomax jest na sprzedaz...

Powod? Uh ah, Deco nie zarabia...

Serwera nie polecam z jego osoby, a kto wie to wie... Wiecej sie dowiecie w temacie Sagi (jego innego serwera) dlaczego.

Opublikowano

a sa tutaj 6/7 bony bo jak sa to zagram napewno i polece kolegom :]]]

jak sa to opisz bony jakie moga byc :]]

dam like jak opiszesz :]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

lagi jak cholera ale serwer fajny

Zgadzam się, lagi takie ze nawet pvp w m1 nie można zrobić a expie nie wspomnę bo na zombie kilka grupek mobów bije się kilka min przez te lagi. Kopma mam nowego a neta 10mb/s wiec to wina serwera i przypuszczam ze wszystkie serwery deco są na jednym dedyku i dla tego takie lagi -,-

do6qfp.jpg

Opublikowano

0 lagow noby zmiencie kompa a nie gadacie. na 1gb ramu i net 8mb vectra zadnego laga...

chłopczyku co ma zmienianie kompa do "lagów serwera" ?

Twoja wiedza informatyczna jest równa zeru i nie wiesz co to są nawet "lagi".

Lagi są bo przez 2 dni byłem na serwerze i widziałem co nie co.

Nawet GP z tego gówna nie będę nagrywał ;x

1359203056-U369922.png

Opublikowano

chłopczyku co ma zmienianie kompa do "lagów serwera" ?

Twoja wiedza informatyczna jest równa zeru i nie wiesz co to są nawet "lagi".

Lagi są bo przez 2 dni byłem na serwerze i widziałem co nie co.

Nawet GP z tego gówna nie będę nagrywał ;x

O informatyk się odezwał, uczcie się od niego, a ci powiem przykładowo jest gra napoleon total war i jeżeli ktoś ma słabego kompa to na niskich będzie lagowało mu grę nawet 1 v1 więc komputer, a bardziej grafika ma coś do tego chłopaczyno

Opublikowano

@up to dopiero dales do pieca. Napoleon total war to gra strategiczna ktora ma wymagania co do komputera, natomiast metin2 niema duzych wymagan co do kompa tylko do serwera ktory przetwarza wszystkie dane. To tak samo jak porownywac bf3 do metina ...

886689315.png

NIEMA TO JAK ZBUGOWANE CHROME :D

Opublikowano

Zajebisty serwer, nie ma co !

xddjb.png

Jakby ktoś był ułomny i nie wiedział o co chodzi..

Proszę spojrzeć na licznik online ten w statusie serwera i ten pod "copyrightem".

Opublikowano

haha serwer niby fajny? eq robisz do 120 llv na wiekszy lvl nie da sie już, a itemy na wiekszy lvl dostępne tylko w IS ! gz. nie ma co. a ludzie kupują jak głupi to eq w isie. all lataja w tym eq.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popraw ss'y

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Co sie dzieje z serwerem? Nie moge wejść, patcher mi sie nie chce włączyc nawet.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...