Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan.

lezboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wpadłem na taki mały pomysł zrobienia klanu. Z innymi Userami się zastanowimy jakie wymaganie itd. Mam nadzieje że pomysł przypadnie wam do gustu.

Pozdrawiam ^Rastuch

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No można by zrobić, ale to serwer, strona i inne pierdoły.. Ja jestem chętny jak coś. Niestety nie mam mikro, ani kasy ^^.

Opublikowano
już za późno ;D [zamówiony key]

to daj mi zdjecie swojego starego + podaj nazwe konta to sobie wezme je bo widze ze nie chcesz

oczywiscie na priv

co do klanu:

to jak ktos ma zamiar zakladac to ja zawsze chetny z mpc forum.

71170943.jpg
Opublikowano

Proponuję nie walić jakiegoś pokemona typu mPC@%# nick tylko jakieś proste np. MPC <nick> MPC. <nick> MPC| <nick>.

Opublikowano
Aha i nie oczekujcie pro elo gejmingu ode mnie bo dłuugo nie grałem w csa ( 1,5 miesiąca?)

Myślę, że to będzie raczej klan 4fun, a nie 4stats. Liczy się zabawa ^^

Opublikowano

Ja gram w Cs 3 lata (ESL,GB) Moge was poduczyć troche załatwcie serwer i gramy ... pzdr gadu:13710294

(serwer steam oczywiście nS nie wchodzi w grę)

Opublikowano
Ja gram w Cs 3 lata (ESL,GB) Moge was poduczyć troche załatwcie serwer i gramy ... pzdr gadu:13710294

(serwer steam oczywiście nS nie wchodzi w grę)

wiec przepraszamy, ale niestety nie wchodzisz w gre.

chcemy rowniez pograc z kolegami z non steam'u.

71170943.jpg
Opublikowano

Że ns to od razu gorszy??

To jesteś pr00 stim gajmer....

PS. Na razie mi się udało załatwić server only steam. Kumpel będzie go hostował bo ma zewnętrzne ip i neta 4mb. Może lagów nie będzie

Opublikowano

Moze ja sie zalapie :> Jestem uloww ale to nic ;]

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

chopaki jo żech mom jedno pytanie.

Czy moga do was sie przyłączyć ?

Jo se mom steam keja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...