Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][RPG]--Paradise--[40Slotów][1.3.2]

NeKaKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa kiedy start !!!!

człowieku jak potrafisz czytać to poczytaj i się dowiesz, a poza tym troszkę cierpliwości a zobaczysz opłaci sie czekać, bo lepiej poczekać spokojnie niż puźniej stwierdzić że shit

Opublikowano

1. KTO PISAŁ TE HISTORIE

2. CO DALEJ Z ERYKIEM

3. BARDZO DOBRZE NAPISANA HISTORIA Z ZNAKAMI INTERPUNKCJI :D

6 z polskiego yba xD

Może by tak pisać taką historyjkę ciągiem, i wykorzystać ją w kręceniu filmiku na ten temat promujący także serwer. :D

(Ta historia jest tak napisana jak by była w moim podręczniku do polskiego identycznie pisane jest)

Pies powiedział: Llol mi was ide z tad

-Gdzie sie teraz podziejesz ; Zapytała suka

-Mam was w odbycie.

itp :D

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Opublikowano

Przepraszam że tu sram, ale sie upisałem i chcę żeby to inni popaczali

Po wyjeździe od ciotki Telimy, Eryk wraz z siostrą i rodzicami dotarł do bram Smoczych Jeźdźców. - Tato, boje sie troche - powiedział chłopiec do ojca. - Nie martw sie spotkamy sie niebawem, bowiem zleci ci tak szybko tu czas, że nawet sie nie obejżysz a wrócisz do nas. - Eryk z smutną miną pożegnał się z rodziną i wolnym krokiem ruszył w strone starżników broniących bram zakonu. - Witam, jestem nowym rekrutem i pragnę się zobaczyć z Lordonem. - Lordon jest to pomocnik założyciela zakonu Dereka. - Dobrze młodzieńcze masz przepustke od gościa, który rozsyła rekrutom glejty za podania do zakonu. - Tak, tak mam gdzieś ten papier. - Chłopiec szybkimi ruchami grzebiąc w kieszeniach wyciąga pognieciony glejt umożliwiający wejście do zamku. - Prosze, o to papier. - No dobra możesz wejść. - W ten czas nasz bohater zrobił krok do przodu, po czym szybką reakcją strażnik przydepną mu buta i przytrzymał ręką na piersi. - Hola hola, tylko pamiętaj jedną zasade, odwalasz maniane wylatujesz w trybie natychmiastowym. - Eryk przełykając ślinę odpowiedział. - Oczywiście, nawet nie będę sprawiać problemów. - I ruszył nasz bohater do zamku, na wejściu zobaczył kolegę z sąsiedztwa bardzo się ucieszył ale kiedy zobaczył jego ranę na prawym policzku podbiegł do Artura i z zaciekawioną miną głośno zapytał. - Artur ! Co tam słychać, żyjesz ?. - Cichym ledwo słyszącym głosem odpowiedział. - Jak cie dobrze widzieć, Eryku prosze pomóż mi dojść do tej ławki. - Biorąc lewą rękę kolegi za szyję przyciągnął go na ławkę. - No Artek powiedz jak tu jest i co się stało że tak marnie wyglądasz?. - Zapytał z ciekawością. - Eee tam ... to nasz mistrz miecza uczył nas szacunku do starszych członków, i zbyt bardzo skomentowałem prawo Smoczych Jeźdźców. - To widze że lekki rygor jest?. - Lekki, phi ... dopiero można tak powiedzieć po miesiącu ćwiczeń przyjacielu. - No to ja cie niestety musze tu zostawić, muszę się spotkać z Lordonem, a ty poproś karczmaża o pomoc lepiej. - Artur w ostatniej chwili chwytając Eryka za rękę powiedział. - Tylko nie mów tam zabardzo że jesteś dobrym znajomym Artura. - Eryk z ździwieniem i oburzeniem, odburknął. - A niby to czemu ? Co to wojsko czy co ! - No nie ale ... lepiej będzie jak Lordon potraktuje cię jak nowicjusza niż kumpla udawanego, przemądrzałego syna prawnika.

I co sądzicie o dalszej częsci historii ?

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Opublikowano

Tomek świetna cześć ,, oczywiście dla mnie ponieważ Historia tego serwera jest zrobiona przezemnie . :) MCpradaise dodaj jego koncówke też do mojej.

CHciałem jeszcze dodać jeśli już coś zrobiłęm dl aserwera chętnie pomoge przy budowie podobno szukacie kogoś , moje GG:25451024

Tylko nie spamcie inni do mnie o coś :) .

Tomek moge twoje gg prosić sprawa jest albo napisz do mnie

xmMfHrm.png
Opublikowano

E to serio ci powiem spoko historyjka bo ja jestem taki leń i wgl sie nudze a jak se to przeczytałem to sie zainteresowałem bo nawet ksiazek nie lubie czytac itp......... a Ta historyjka o zabarwieniu gry komputerowej i fantastyce jaka jest tam wprowadzona to jest zaje**********%

Mam zamiar też później robic serialik minecraftowy do tego :D

Opublikowano

I gitara :) ide na tf2 a jutro se pogram i zobacze ocenie i jak bedzie fajnie to chyba nawet zakupie vipa.

Opublikowano

@up nawet jak nie będzie beta testów jutro to wpuszcze was na serwer , żebyście obejrzeli naszą pracę :)

kto chce link do forum pw

( rekrutacja na moda forum ON )

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Nie wiem czy się nadaję na budowniczego lub moderatora ale na pewno ogarniam MC i niektóre pluginy (jestem od bety 1.3.1,mam swój serwer tylko dla kumpli).

Więc jak chcecie to piszcie na pw. Może coś z tego będzie i jeśli można poproszę linka do forum na pw.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...