Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][RPG]--Paradise--[40Slotów][1.3.2]

NeKaKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli nie będzie na tym serwerze masy chamów i dzieci vipów z diaxowym eq zabijającym na spawnie to zagram!

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

@up VIP do będzie ranga dla zasłużonych graczy naszego serwera :D a nie za kase za kase będzie można coś innego kupić :)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Znawca
Opublikowano

Serwer to naprawde nie będzie żadne sranie w banie ;)

Jest on przygotowywany starannie przez mase budowniczych,architektów oraz techników.

Wiem bo sam jestem w teamie.

Zapewniam was, że serwer bedzie warty zachodu ponieważ nie będzie tutaj żadnych dzieci neo czy x-rayowców.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Co to ma znaczyć jutro ? kolejny serwer co robi smaka ludzią, że jutro jutro , a tu jeszcze raz jutro no co to ma być .

Bardzo chce żeby jeszcze dzisiaj dało sie go startnąć ,bo chciałbym znaleść jakiś serwer gdzie nie wjebie sie 100 osób tylko jak by tak na "początku" z 20 do 30 pograło to wtedy jeszcze by było tak majnekraftowo i wgl osobny launcher :D

i co do że nie zagra dziecko neo na serwerze wcale, to tego nie możecie zagwarantować, bo przyjdzie sobie przykładowy Janek wbije i bedzie trollingował :D a admini sie nie rozerwia każdy ma prywatne sprawy :D

PROSZE ODPOWIEDZIEĆ :D bede ucieszony

I pare pytań co do launchera:

Czy będą wgrane jakieś nowe nardzędzia czy jakis mod ( czy bedzie posrane bulidcraftami itp)

Czy będzie możliwość na forum zarejestrowania sie i zkompatybilowania konta na serwerze z forum i wgrać sobie skina na tegoż launchera bez premium.?

Czy możliwe będzie wgranie balkons weapon mod (dodaje pare fajnych broni skromnie)

Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA TAK DŁUGI POEMAT

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Opublikowano

@up postaramy się aby jakiś admin był zawsze na serwie a co do forum skompatybilizujemy z grą . luncher jak wgl. będzie to bez zbędnych pierduł tylko taki jak ty zaproponowałeś . a bete otworzymy jak mapa bd gotowa napisz na gg do mnie to zaspokoje twoją ciekawość

Opublikowano

Ja mogę się podjąć tego zadania bo szukacie admina który jest cały czas na serwerze ja mam full czasu :) jak chcecie mnie przyjąć albo na starz podam gg: 37101886

Czekam :)

Opublikowano

Powiem jedno: Serwer jest godne uwagi spawn bardzo fajny i rozbudowany Ale jeszcze trzeba czekać :). Administracja ogarnięta .

Opublikowano

No to czekamy na beta testy proszę podać o której zostanie podana paczka i beta testy

Opublikowano

MCparadise a gg moglbys dac ?

bo przy twym profilu nie widze a u góry na reklamie jest nekaku i HempG

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...